HNK Varaždin

Matavuljeva urnebesna komedija 'Komušanje mozga' ovaj put u Rogozu

Objavljeno: 25.01.2016. 18:33

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 00:02

Na Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz HNK u Varaždinu u subotu 30. siječnja s početkom u 20 sati Stojan Matavulj i njegovi gosti će izvesti stand-up komediju „Komušanje mozga“...

Riječ je o urnebesnoj komediji, koju bismo mogli svrstati u podžanr slike iz života, glumca Stojana Matavulja pod nazivom Komušanje mozga koju izvodi zajedno s eminentnim splitskim glazbenicima – Jadranom Vuškovićem (Daleka obala), Robertom Grubićem (Stividen) i Nenadom Begom (Tutti frutti band). 

Komušanje mozga – priču o društvenoj stvarnosti, životu i pokušajima preživljavanja u današnjim uvjetima – izvodi Stojan Matavulj koji se ne štedi niti sekunde na sceni, a nasmijat će vas do suza.

Glazbena pratnja uz maestralno glumački iznesene scene dodatno obogaćuje cijelu priču.

Ne propustite priliku da u ovoj neobičnoj umjetničkoj kombinaciji koja nije klasična monodrama, a ni klasični stand up, kroz sjajne glumačke kreacije, spontanost, šarm, toplinu i zvuke gitare čujete o suvremenoj umjetnosti, o kulturi, o vječnoj misteriji muško-ženskih odnosa, o stanju u društvu, politici... i pritom se odlično zabavite.

Komentari