PET KONCERATA

Otkriveno svih pet Skrivenih glazbenih točaka

Objavljeno: 11.06.2021. 10:15

Zadnja izmjena: 11.06.2021. 10:15

Nastupom Nevena Stipčića i Lea Kapetanovića na krovu novoizgrađenog Tehnološkog parka u Varaždinu, završeno je snimanje projekta Skrivene glazbene točke.

Projekt Koncertnog ureda Varaždin obuhvatio je pet neuobičajenih lokacija na kojima je nastupalo pet varaždinskih glazbenika i bendova. Podsjetimo, u prostoru udruge RezervArt nastupio je bend Reckless Wings, u dvorištu nove lokacije Gradske knjižnice i čitaonice Metel Ožegović nastupio je bend Dodger Artfool & The Vipers, Zack Dust s bendom je nastupio na balkonu HNK u Varaždinu, a učenici Glazbene škole u Varaždinu – Stjepan Gerić na klaviru i Adela Žganec na violini nastupili su na dravskoj "špici". Projekt je završio Neven Stipčić na krovu Tehnološkog parka.

Svi nastupi bili su tajni, kao i lokacije, a video materijal snimljen na nastupima bit će objavljen kao mini koncerti svakog od izvođača. Finalni video projekta bit će kompilacija svih nastupa u svojevrsnu glazbenu razglednicu za promociju grada Varaždina i varaždinskih glazbenika. Koncertni ured Varaždin zahvaljuje se svima koji su omogućili snimanje projekta Skrivene glazbene točke, a video materijale očekujte uskoro na društvenim mrežama i web stranici Koncertnog ureda. Kako je izgledalo snimanje na Tehnološkom parku, pogledajte na fotografijama u nastavku.

Komentari