podržite družinu i nasmijte se

Pogledajte predstavu 'Martin Zagreba Martin Zagreba' u izvedbi 'Komedijaša'

Objavljeno: 26.06.2017. 12:56

Zadnja izmjena: 26.06.2017. 12:56

'Komedijaši' će u varaždinskom Muzeju anđela izvesti nagrađenu predstavu 'Martin Zagreb Martin Zagreba'. Priča ove predstave vodi nas u glavni grad, a glavni protagonist, Štief, tamo pokušava pronaći posao. Što zapravo pronalazi i u kakve situacije doživljava, doznajte 2. srpnja, u 20 sati u Muzeju anđela.

Glumačka družina 'Komedijaši' iz Stažnjevca amaterskom glumom bavi se skoro čitavo desetljeće. Iza skupine amatera brojni su nastupi u Varaždinskoj, Međimurskoj, Koprivničko – križevačkoj, Bjelovarskoj, Krapinsko zagorskoj, Zagrebačkoj, Sisačko – moslavačkoj i Istarskoj županiji i susjednoj Sloveniji. Na svojih 30-ak godišnjih nastupa promoviraju kajkavštinu i humor, a režiju  i scenarij predstava potpisuje član družine, Ivan Krog.

Podržite družinu i nasmijte se uz odličnu predstavu u kojoj glume Božena Premužić (Dora), Ivan Sekelj (Štef), Roman Sakalj (Joža), Miroslav Rohtek (Štief) i Stjepan Đuras (Poštar). Na ovu kajkavsku, autentičnu i zabavnu predstavu možete ući uz donaciju od simboličnih 10,00 kn, a karte možete već danas preuzeti u Muzeju anđela, rezervirati na e-mail [email protected] ili pozivom na 098/512 894

Komentari