Humanitarna nota

Poznat program obilježavanja 5. rođendana Muzeja anđela!

Objavljeno: 07.05.2016. 18:47

Zadnja izmjena: 11.05.2016. 12:07

Muzej anđela slavi 5. rođendan koji slavi otvaranjem izložbe Željka Prsteca 14. svibnja 2016. u 10 sati. Nakon toga slijedi bogat program u kojem će, poručuju iz Muzeja, podjednako uživati žene i muškarci.

Od 2007. godine svake druge subote u svibnju obilježava se Svjetski dan orijentalnog plesa. Plesačice varaždinske Udruge za ples i kreativnost „Izis“ osmislile su plesni program u 11 sati u u Kinu Galerija. Udruga će ugostiti i dvije plesne skupine - OrientArt i Walde.

Humanitarna komponenta ovog događaja bit će usmjerena udruzi koja pomaže napuštenim i ostavljenim ljubimcima s varaždinskog i šireg područja – Udruzi „Spas“. Posjetitelji mogu svojim donacijama pomoći radu Udruge.

Čeka vas raskoš ručno rađenih kostima prilagođenih glazbi koja varira od electro swinga, gypsy, dub stepa do hip-hopa… Predsjednica Udruge „Izis“ Lidija Jambriško ističe kako je poanta orijentalnog plesa dati ženama priliku da pokažu kako su sve iste, ali različite. Uvertira u taj svijet bit će Anđeoski ples, nakon čega slijedi izmjenjivanje plesnih grupa i gošći koje će na nesvakidašnji način upotpuniti gotovo dvosatni plesni program.

Ulaz na sve prijepodnevne događaje je besplatan.

Planirana predstava Kerekesh Teatra odgađa se do poboljšanja vremenskih prilika. Svi kupci ulaznica imaju pravo na povrat novca.

Komentari