VIDEO: Saznajte što vas očekuje ovog mjeseca u Cinestaru te od kojeg naslova će vam se zavrtiti u glavi (doslovno)

Objavljeno: 02.10.2015. 09:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Ilustracija

Blitz Cinestar će ovog mjeseca gledateljima ponuditi mnoštvo uzbudljivih filmova iz različitih žanrova u kojima će podjednako uživati obožavatelji akcije, komedije, horora , ali i oni najmlađi budući da je uz crtane filmove na repertoaru i nova ekranizacija popularnog „Petra Pana“. Na velika platna Cinestar dvorana će tako uskočiti glumci poput Matta Damona, Toma Hardya, Hugha Jackamana, Johnnya Deppa, Benedicta Cumberbatcha, Bradleya Coopera, Sienne Miller, Vina Diesela, Jakea Gyllenhaala i Foresta Whitakera, imena koja nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Marsovac – u kinima od 01.10.

Redatelj: Ridley Scott

Glumci: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Žanr: Akcija, avantura, ZF

Poznati američki redatelj Ridley Scott vraća se u znanstveno fantastične vode filmom „Marsovac“ u kojem će testirati ljudske mogućnost na drugom planetu. Matt Damon glumi astronauta  Marka Watneya koji će nakon oluje ostati zarobljen na Marsu i morat će iskoristiti svoje znanje kako bi preživio i javio nadređenima na Zemlji da je i dalje živ.

Legenda – u kinima od 08.10.

Redatelj: Brian Helgeland

Glumci:Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton

Žanr: Biografija, kriminalistički, triler

Film „Legenda“ je priča od dvoje identičnih blizanaca Reggie i Ronnie Krayu, koji su terorizirali London pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća. U filmu glavnu ulogu drži maestralni Tom Hardy, koji je preuzeo glumu oba brata Kray i odlično prenio njihovo mentalno stanje. Uz Toma Hardya, u filmu se u glavnim ulogama pojavljuju Australka Emily Browning (Pompeji, Sucker Punch) i Englez Taron Egerton, mladi glumac koji se prošle godine već pojavio u odličnom „Kingsmanu“. Sama priča je iz perspektive Frances Shea, djevojke Reggie Kraya, koja je vrlo dobro mogla vidjeti što se događalo na njihovom kriminalnom putu.

Pan putovanje u Nigdjezemsku – u kinima od 08.10.

Redatelj: Joe Wright

Glumci:Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller

Žanr: Avantura, obiteljski, fantazija

Najnovija ekranizacija priče o Petru Panu djelo je redatelja Joe Wrighta, koji iza sebe ima odlične filmove poput „Hanna“ i „Ponos i predrasude“. Petar je dvanaestogodišnjak koji jedne nevjerojatne noći odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska, u kojoj otkriva svoju sudbinu – postati herojem zapamćenog kao Petar Pan.

Put od slave – Listopad 2015.

Redatelj: Robert Zemeckis

Glumci:Joseph Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Ben Kingsley, James Badge Dale

Žanr: avanturistički, triler

„Put do slave“  je avanturistički spektakl koji prati Philippe Petita (Joseph Gordon-Levitt) i njegovu ekipu u ostvarivanju njegovih snova - šetnju između zgrada World Trade Centra.

UPS! Noa je otišao... – u kinima od 08.10.

Redatelj: Toby Genkel

Glumci:Ana Begić, Jan Pentek, Janko Rakos, Siniša Popović, Dražen Bratulić, Ranko Tihomirović

Žanr: animirani

Ups! Noa je otišao ... je klasična priča o Noinoj arci ispričana na poseban način koji će se dopasti najmlađim gledateljima.

 

Crimson Peak – u kinima od 15.10.

Redatelj: Guillermo del Toro

Glumci:Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska

Žanr: drama, fantazija, horor

Ljubitelji horora i mističnosti doći će na svoje u novom filmu odličnog Guillerma del Tora. Edith Cushing udajom za misterioznog sir Thomas Sharpea završi u njegovoj kući na vrhu planine sazdane od krvavo crvene gline, punoj tajni koje će je progoniti do kraja života. Tajnoj zvanoj Crimson Peak.

Crna misa – u kinima od 15.10.

Redatelj: Scott Cooper

Glumci:Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson

Žanr: akcija, kriminalistički, drama

Istinita priča o Whitey Bulgeru, bratu poznatog američkog političara, koji je postao jedan od najbrutalnijih kriminalca u povijesti Bostona. Glumu Whitey Bulgera je preuzeo Johnny Deep, dok je njegovog brata Billy Bulgera preuzeo sve poznatiji engleski glumac Benedict Cumberbatch.

 

Paklena kuhinja – u kinima od 22.10.

Redatelj: John Wells

Glumci:Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy

Žanr: drama, komedija

Adam Jones (Bradley Cooper) je profesionalni kuhar čija je karijera uništena. Kako bi si vratio život u normalnu, vraća se u London i ponovo otkriva svoju ljubav prema kuhanju, i vraća želju za osvajanjem prestižne treće Michelinove zvjezdice.

 

Hotel Transylvania 2 – u kinima od 22.10.

Redatelj: Genndy Tartakovsky

Glumci:Dražen Čuček, Iva Šulentić, Jan Kerekeš, Goran Grgić

Žanr: animirani, komedija

Drakula i njegova ekipa se vraćaju u novom nastavku dječjeg hita u kojem će ovoga puta imati probleme s Dennisom, Drakulinim unukom koji ne želi prihvatiti ulogu vampira.

 

Posljednji lovac na vještice – u kinima od 22.10.

Redatelj: Breck Eisner

Glumci:Vin Diesel, Rose Leslie, Michael Caine

Žanr: akcija, avantura, fantazija

Posljednji lovac na vještice je sve što stoji između čovječanstva i najstrašnijih vještica u povijesti. Glavnu ulogu u ovom akcijskom spektaklu ima jedan od najboljih akcijskih glumaca današnjice, Vin Diesel, dok su sporedne uloge dobili Rose Leslie (Igre prijestolja) i Elijah Wood (Gospodari prstenova).

 

Southpaw – u kinima od 29.10.

Redatelj: Antoine Fuqua

Glumci:Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker

Žanr: akcija, drama, sport

Nakon što velika tragedija pogodi poznatog boksača Billy Hopea, on gubi nadu u život. Kada mu socijalna služba pokuca na vrata u pokušaju oduzimanja kćeri, Billy se budi i kreće u nove pohode. Glavnu ulogu u ovoj inspirativnoj akcijskoj drami preuzeo je Jake Gyllenhaal koji je samo za ovu ulogu potpuno promijenio život i posvetio se samoj ulozi sportaša.

Komentari