donosimo detalje

U HNK Varaždin idući tjedan vraća se poznata operata, dolazi i poznati reper

Objavljeno: 18.02.2024. 09:06

Zadnja izmjena: 18.02.2024. 09:06

Foto: HNK Varaždin

Idući tjedan u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu očekuje nas nekoliko vrhunskih predstava. Što sve možete pogledati u narednim danima u varaždinskom kazalištu, pročitajte u nastavku.

  • Bogovi

Autorski je to projekt Dalibora Matanića motiviran igranim filmom. U predstavi igraju članovi ansambla HNK u Varaždinu: Helena Minić Matanić, Marko Cindrić, Hana Hegedušić, Karlo Mrkša, Elizabeta Brodić, Beti Lučić, Robert Plemić i Stojan Matavulj. Više detalja o samoj predstavi pročitajte ovdje

  • Legenda

Ovo je autorski projekt Vesne Kosec-Torjanac, Filipa Eldana i Nikše Eldana, a riječ je o drami Miroslava Krleže koja govori o dobru i zlu u ljudima. Više detalja o predstavi pročitajte ovdje.

  • Grofica Marica

Riječ je o operetu E. Kalmana koja je nastala kroz suradnju s Operom B.B. Zagreb, a premijerno je izvedena 23. rujna prošle godine. Sada se ponovno vraća na Veliku scenu HNK Varaždin, a sve detalje pročitajte ovdje

Uz to, srijeda, 21. veljače, u HNK Varaždin rezervirana je za proglašenje sportaša godine koju organizira Zajednica sportskih udruga grada Varaždina. U četvrtak, 22 veljače u 21 sati, pak na Scenu Rogoz dolazi Bore Balboa, poznati šibenski reper.

Komentari