Kino vikend

U kinu Gaj idući vikend čak šest projekcija, donosimo raspored

Objavljeno: 04.02.2024. 10:37

Zadnja izmjena: 04.02.2024. 10:45

Foto: Kino Gaj

U Kinu Gaj idući vikend (četvrtak, petak, subota) priprema se čak šest projekcija. Na repertoaru se nalaze od obiteljskih filmova za djecu, preko drama do napetih trilera za odrasle, tako da svatko može pronaći nešto za sebe. U slučaju da ste propustili termin, neke se projekcije i ponavljaju, a detaljan raspored donosimo u nastavku.

  • četvrtak, 8. veljače

Slatka Simona 

Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu...uzbudljivi triler/drama prikazivat će se u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.


Prošli životi

Dvanaestogodišnji prijatelji Nora i Hae Sung rastaju se kada se Nora preseli s roditeljima iz Koreje u Kanadu. Dvadeset godina kasnije... ovaj melankolični romantični prvijenac kanadsko-korejske autorice Celine Song opisivan je kao spoj filmova 'Prije svitanja' i 'Raspoloženi za ljubav', a nije prestao oduševljavati publiku i kritiku od svoje premijere na Sundanceu. Cijena ulaznice je četiri eura, a projekcija je u 19 sati.

  • petak, 9. veljače

Ponovljena projekcija romantične drame Prošli životi bit će u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Razigrano kino: Jastog

David je dopraćen u otmjeni i izolirani hotel nakon što ga je napustila supruga zbog drugog muškarca. Upravitelj hotela priopći mu da samci imaju 45 dana kako bi pronašli partnera odnosno partnericu, u suprotnom će biti pretvoreni u životinju po vlastitom izboru i pušteni u prirodu... Projekcija ove zanimljive drame bit će u 19 sati, a cijena ulaznice iznosi dva eura.

  • Subota, 10. veljače

Škola čarobnih životinja 2

Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju...Projekcija ovog obiteljskog filma bit će u 17 sati, a cijena ulaznice iznosi četiri eura.

Slatka Simona

Ponovljena projekcija ove triler/drame bit će u 19 sati, a cijena ulaznice iznosi četiri eura.

Komentari