petak, 18 sati

U petak humanitarna izložba Stephana Lupina u Novom Marofu

Objavljeno: 14.11.2021. 08:50

Zadnja izmjena: 14.11.2021. 09:06

U tjednu pred nama, u petak 19. studenoga, Stephan Lupino otvorit će humanitarnu izložbu posvećenu korisnicima Udruge Sunce Novi Marof, odnosno djeci i odraslima s poteškoćama u razvoju.

Nakon izložbe u Novom Marofu, već 28. studenoga, Lupino će otvoriti izložbu u Vukovaru, a još 15-ak dana traje i njegova izložba u Sisku. U međuvremenu je prebolio korona virus i svima poručuje da se cijepe.

- Cijepio sam se prije osam mjeseci među prvima i prošao bih puno gore da se nisam. Poručujem zato svima da se cijepe, jer ovo je jako opasna bolest. I jako nepredvidiva – kaže Lupino i javno zahvaljuje liječnicima i medicinskim sestrama covid-odjela Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu.

Petak, 18.00 sati

Izložba u Novom Marofu održat će se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof, Grada Novog Marofa, te pod medijskim pokroviteljstvom portala eVaraždin. Lupino će u korist udruge donirati veći broj svojih fotografija, a povodom toga Udrugu Sunce je i posjetio, te fotografirao njezine korisnike. To je ujedno i jedini razlog zbog kojeg se posljednjih godina prihvaća fotoaparata koji ga je 1980-ih proslavio u New Yorku i širom svijeta. Otvorenje izložbe zakazano je za 18 sati poslijepodne.

Komentari