POUČNE RADIONICE

U VANIMI krenule prijave na Ljetne filmske radionice za djecu i mlade

Objavljeno: 23.06.2021. 14:19

Zadnja izmjena: 23.06.2021. 14:19

Udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA ponovno organizira Ljetne filmske radionice te poziva djecu i mlade da se tijekom praznika okušaju u filmskom stvaralaštvu.

Radionice počinju 2. srpnja u Centru za mlade i nezavisnu kulturu – P4 na adresi Petra Preradovića 4 u Varaždinu. Ljetne filmske radionice sufinancira HAVC i Grad Varaždin. Radionice su za polaznike besplatne, a kako je broj mjesta ograničen, organizatori će do 30. lipnja primati prijave do popunjavanja grupa i nakon toga obavijestiti sve prijavljene o ishodu.

Prva će biti radionica TV reportaže namijenjena djeci i mladima od 13 do 16 godina. Održat će se od 2. do 4. srpnja, a sastojat će se od teorijsko-metodičkog dijela i praktičnog rada. Od 6. do 9. srpnja u prijepodnevnim satima održat će se radionica animiranog filma za djecu od 8 do 12 godina. Radit će se animirana minijatura na zajednički odabranu temu. Treća radionica bit će održana u popodnevnim satima od 5. do 7. srpnja, a riječ je o radionici fotografije za mlade od 16 do 25 godina. 

Svi zainteresirani mogu se do 30. lipnja prijaviti putem maila [email protected], a za eventualna dodatna pitanja javiti na broj mobitela voditelja Srećka Lebinca (091/297-2953). Svaka radionica primat će po osmero polaznika, a prijave traju do popunjavanja grupa. Polaznici će sve ostale informacije dobiti 1. srpnja, nakon formiranja grupa.

Komentari