Donosimo raspored

U varaždinskom kazalištu idući tjedan čak pet različitih predstava, a za kraj tjedna koncert

Objavljeno: 21.01.2024. 12:03

Zadnja izmjena: 21.01.2024. 12:04

Foto: HNK Varaždin

Varaždinsko kazalište za siječanj je osiguralo velik broj predstava, izvedbi i koncerata. Idući tjedan repertoar je posebice bogat te su prema rasporedu planirane izvedbe čak pet različitih predstava u više termina. Tjedan bogat izvedbama završit će koncertom Varaždinskog komornog orkestra, a cijeli raspored donosimo u nastavku.

  • Buba u uhu

Komedija Buba u uhu je komad u 3 čina poznatog francuskog komediografa Georgesa Feydeaua, adaptirana u HNK Varaždin pod redateljskim vodstvom Snežane Trišić. Predstave će se održati u ponedjeljak, 22. i utorak, 23. siječnja na Velikoj sceni s početkom u 9 30 sati.

  • Šapat duše

Autorski lutkarsko-dramski projekt Tamare Kučinović u kojem prikazuje priču o 'ljudima kojima je naprasno oduzeto ono po čemu su oni baš oni i nitko drugi' izvodit će se na Sceni Rogoz u utorak, 23. siječnja s početkom u 20 sati.

  • Budala za večeru

Moderna komedija zabune koju u gostovanju izvodi Kazalište Virovitica izvodit će se na Velikoj sceni u srijedu, 24. siječnja s početkom u 19 30 sati.

  • Režim iscjeljenja

Zastrašujuća komedija ekstremnog scenarija redatelja Bojana Đorđeva ovog je tjedna na rasporedu za četvrtak, 25. siječnja u 20 sati. Izvedba je na Sceni Rogoz, a ponovo je na rasporedu i u nedjelju, 28. siječnja također u 20 sati.

  • San Ivanjske noći

Adaptacija Shakespeareova poznatog djela redatelja Paola Magellija. Izvedbe su planirane za petak, 26. i subotu, 27. siječnja u 19 30 na Velikoj sceni.

  • Koncert Varaždinskog komornog orkestra

Varaždinski komorni orkestar, Koncertni ured Varaždin i HNK organiziraju koncert u Velikoj koncertnoj dvorani s početkom u 19 30 sati.

Komentari