KONCERTI

U Vilu Bedeković uskoro stižu Crvena jabuka, Mejaši, 4 Tenora i Massimo

Objavljeno: 16.06.2021. 08:17

Zadnja izmjena: 16.06.2021. 08:17

Zahvaljujući programu "Jer svirati se mora", provedenom u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije, ovog ljeta Varaždin će ugostiti etablirana lica glazbene scene.

U dvorištu Vile Bedeković nastavlja se niz koncerata uživo kojih su se obožavatelji, a i sami glazbenici itekako zaželjeli. Ovogodišnji prvi službeno ljetni koncert u Vili Bedeković, u petak 25. lipnja, održat će Crvena jabuka, bend koji je obilježio mladost nekoliko generacija te stvorio velik broj svevremenskih pjesama u kojima će s početkom u 21 sat ponovno moći uživati publika iz Varaždina i okolice.

Pozornicu na otvorenom, u subotu 26. lipnja, preuzima simpatični varaždinski bend Mejaši koji iza sebe imaju hitove za dočekivanje zore, a koji su u proteklih nekoliko mjeseci ispunjavali radijski eter uspješnicama i pozicionirali se visoko na glazbenim ljestvicama. Konačno uživo, ništa manje zabavna i vedra atmosfera očekuje se na njihovom domaćem terenu s početkom u 21 sat.

U goste dolaze i 4 Tenora, koji su tijekom karijere održali vrhunske koncerte na kojima njihove pozitivne energije i vokalne virtuoznosti nije izostalo. Vjerujemo da će tako biti i u petak, 2. srpnja od 21 sat.

U subotu, 3. srpnja dvorište Vile Bedeković svojim osebujnim šarmom i bezvremenskim hitovima ispunit će Massimo Savić, renomirani glazbenik i višestruki osvajač nagrade Porin koji se može pohvaliti karijerom na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni koja traje već više od tri desetljeća. Od 21 sat očekuje se nastup uz nezaobilazne emocije i popularne hitove pod zvijezdama.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Eventim sustava ili online, benzinskim postajama Petrol, Tisak prodajnim mjestima ili Suvenirnici Varaždinskih vijesti.

Komentari