FESTIVAL "SE TANCA"

Uskoro se održava natjecanje mladih folklornih koreografa

Objavljeno: 23.06.2021. 09:08

Zadnja izmjena: 23.06.2021. 09:08

Ovogodišnje izdanje festivala "SE TANCA" natjecanja mladih folklornih koreografa održat u nedjelju, 15. kolovoza 2021. godine.

Biti će to 11. izdanje Festivala. Svi članovi udruga u kulturi s nestrpljenjem su dočekali početak svojih normalnih aktivnosti, povratak probama, treninzima i nastupima. U dobroj vjeri da će se epidemiološka situacija i dalje poboljšavati i držati pod kontrolom, započele su i pripreme za održavanje festivala.

Natjecanje se organizira s ciljem da se među mladima popularizira folklorna umjetnost. Prijaviti se mogu natjecatelji do 28 godina starosti, dakle rođeni 1993. godine i mlađi. Prema propozicijama festivala koreografije ne smiju biti kraće od 3 minute ni dulje od 7 minuta.

Prijave za natjecanje se zaprimaju poštom na adresu Vukovarska 11, Varaždin ili na mail [email protected], a zadnji dan prijava je 5. kolovoza 2021. godine. U prijavi treba navesti naziv i kratki opis koreografije, ime natjecatelja, ukupan broj izvođača, te naziv ansambla ili KUD-a koji će izvesti koreografiju. Uz prijavu se može poslati i snimka ili kinetogram koreografije.

Komentari