Varaždinka Irma Dragičević novom pjesmom osvaja glazbenu scenu

Objavljeno: 24.08.2014. 15:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Varaždinka Irma Dragičević ovih je dana javnosti predstavila svoju novu pjesmu pod nazivom "Sada si tu".

Stihove za pjesmu napisala je Nevia Korpar, autor glazbe je Marko Tomasović, a aranžman potpisuje Aleksandar Valenčić.

- Jako sam zadovoljna s pjesmom, sa samom melodijom i načinom na koji se pjesma interpretira jer ju ne može otpjevati svatko. Željela bih nastaviti u tom smjeru, u ovom glazbenom stilu. Možda ovakva glazba danas nije toliko popularna, ali mislim da će se i za nju naći dovoljno publike i kvalitetnih slušatelja - rekla nam je Irma ovim povodom te dodala kako u narednih mjesec dana planira snimiti i video-spot za pjesmu "Sada si tu".

Ovu talentiranu mladu pjevačicu Varaždinci su već mogli čuti na njenim brojnim nastupima u Varaždinu, ali i šire. Naime, Irma se već 15 godina bavi pjevanjem.

- Moji glazbeni počeci vezani su uz Društvo naša djeca, nakon što me mama dovela kod tete Zdenke na pjevanje, i tamo sam od svoje četvrte godine pa sve do danas. Pohađala sam osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu, gdje sam svirala violončelo. Nakon toga upisala sam gimnaziju i srednju glazbenu, gdje sam se odlučila za solo pjevanje kod prof. Blanke Tkalčić, a sada želim upisati solo pjevanje na Akademiji - otkrila nam je Irma.

Osim što je svojim glasom i stasom oduševila publiku na mnogobrojnim nastupima, mlada je pjevačica dosad snimila još nekoliko pjesama (Iluzija, Pogled nade, Like a bird), a široj je javnosti postala poznata nakon prošlogodišnjeg nastupa u X Factoru Adria.

>> VIDEO: Varaždinka Irma Dragičević oduševila žiri u "X Factoru Adria"

- Planovi za daljnju glazbenu karijeru postoje, ali nadam se da će sve ići svojim tokom i da će se, uz puno rada i truda, za nekoliko godina pokazati rezultati. Svi bi željeli biti slavni i poznati pjevači. Naravno da bih i ja to željela, ali mislim da treba krenuti od nečeg "manjeg" prema "većem" - napomenula je.

Uz snimanje spota za novu pjesmu, Irma Dragičević u narednom razdoblju planira i dalje raditi na svojim pjesmama i spremati se za festivale, a u njenom pjevanju moći će uživati i svi "špancireri".

- Moj prvi sljedeći nastup je već u srijedu na Špancirfestu u jednom dvorištu, a u četvrtak nastupam s DND-om na Trgu slobode, kao dio uličnog programa Špancirfesta - najavila je Irma.

Komentari