PLESNI STUDIO "VINDI"

Varaždinski plesači u najužem odabiru 31. susreta hrvatskih plesnih ansambala

Objavljeno: 24.11.2020. 19:41

Zadnja izmjena: 24.11.2020. 19:44

Hrvatski sabor kulture, vodeći predstavnik kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj, predstavlja 31. susret hrvatskih plesnih ansambala koji će se po prvi puta održati u online okruženju, u subotu, 28. studenoga s početkom u 19 sati.

Na Susretu će 12 odabranih skupina iz cijele Hrvatske predstaviti 21 koreografiju. Među odabranima sudionicima je i  Plesni studio "Vindi" Varaždin.

Online 31. susret rezultat je odabira pristiglih plesnih radova putem Natječaja, a ovogodišnja selektorica je plesačica i koreografkinja Nataše Jurišić. U programu će odabrane koreografije popratiti i zanimljive video razglednice kojima će se plesne skupine predstaviti virtualnoj publici. Susret je revijalnog karaktera, ali će ga pratiti tročlano stručno povjerenstvo u sastavu plesna umjetnica Melita Spahić Bezjak, plesačica i nastavnica Martina Terzić te plesna pedagoginja Jasminka Petek Krapljan koje će održati okrugli stol sa sudionicima putem Zooma.

31. susret hrvatskih plesnih ansambala možete pratiti putem službene web stranice (https://www.hrsk.hr/tv/) te putem  FB i Youtube stranica (www.facebook.com/hrv.sabor.kulture, www.youtube.com/user/saborkulture)

Detaljnije informacije: www.hrsk.hr

Komentari