detalji

Varaždinski vokalni ansambl traži muške pjevače, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 22.03.2023. 09:00

Zadnja izmjena: 22.03.2023. 09:00

Foto: Facebook (Varaždinski vokalni ansambl/Siniša Sović)

Unatrag godinu dana od nastajanja, Varaždinski vokalni ansambl se imao prilike predstaviti publici na području Varaždina i SZ Hrvatske u tri navrata, izvodeći acapella pjesme u pop, jazz i foklornom stilu te obradama klasične glazbe, a sada traže dodatne muške pjevače. 

Kako navode, zbog vizije daljnjeg razvoja ansambla potrebni su im dodatni muški glasovi (tenori i basi). Ansambl izvodi acapella pjesme u pop, jazz i folklornom stilu. Uvjeti koje Ansambl traži od kandidata su BAS raspona C - E1, TENOR raspona c - A1, sjajna intonacija i mogućnost pjevanja različitih stilova te mogućnost uklapanja u ansambl, sa i bez vibrata, kao i mogućnost brzog i točnog učenja i pamćenje napamet. Probe za nastup se odvijaju na tjednoj razini na lokaciji HNK u Varaždinu.  

Ako ste zainteresirani pridružiti im se, možete se javiti mailom na [email protected] i poslati im dva kratka videa do 2. travnja 2023.:

  • Prvi video: kratko se predstavite da vas upoznaju
  • Drugi video: otpjevajte jednu pjesmu koja najbolje pokazuje vaše pjevačke sposobnosti (trajanja oko jedne minute)

Video može biti snimljen vašim mobitelom, važno je samo da vas jasno čuju. Snimka bi trebala biti acapella (bez ikakve instrumentalne pratnje) budući da Ansambl želi čuti vaš prirodan glas.

Komentari