odlazak velike glumice

Voljela je Marlona Branda, ali i jednog Varaždinca kojem je promijenila život

Objavljeno: 15.09.2022. 15:59

Zadnja izmjena: 15.09.2022. 15:59

Foto: Marlon Brando / Wikipedia

Kao što su mediji izvjestili, preminula je Irena Papas, vjerojatno najznačanija grčka glumica svih vremena koja je voljela Marlona Branda, ali i jednog poznatog Varaždinca.

Glumila je u filmskim klasicima poput „Z“, Grk Zorba“ i „Topov IVan Leivota, a Varaždinac kojem je u neku ruku promijenila život bio je Ivan Lepen koji će se kasnije proslaviti kao Stephan Lupino.

Naime, upravo je Grkinja Irena Papas, koja je ovih dana preminula u 96 godini života, Lupina zarazila fotografijom kojom je kasnije osvojio Ameriku i čitavi fotografski svijet.

Oporavak od ozlijede

Stephan Lupino i Irena Papas

Inače, ovih dana se poznati umjetnik oporavlja od ozlijeda koja je zadobio pri padu, a zbog kojih je nekoliko dana proveo i u bolnici. Nesretni slučaj spriječio ga je da preuzime i priznanje Varaždinske županije koje mu je trebalo biti uručeno na svečanoj sjednici.

Lupinov oporavak, kako dozajemo, potrajat će još oko mjesec dana, a dotad – ovaj energični Varaždinac – nimalo ne miruje, te nastavlja s radom na projektima koji imaju svoje rokove, jer za kraj godine i početak sljedeće mu je već popunjen raspored događanja i planova.

Komentari