X-FACTOR ADRIA 2015 - Jelena Žnidarić odmah pokazala da je jedan od najvećih favorita

Objavljeno: 27.03.2015. 12:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: foto: Facebook

Hrvatska je dobila još jedan popularni glazbeni show. Nakon HRT-ovog "Voicea" ponudu vokalnih showova odlučio je obogatiti i RTL čiji "X Factor Adria" ima istu funkciju stvoriti novu glazbenu zvijezdu.

Žitelji našeg kraja ponovo imaju nekoga od 'svojih' za koga mogu navijati, a to je Jelena Žnidarić iz Pušćina.

Gledatelji imaju uistinu mnogo razloga za veselje jer franšiza 'X Factor' podrazumijeva visoku kvalitetu, kako u produkcijskom smislu tako i oko izbora glazbenog repertoara koji će natjecatelji izvoditi. Drugim riječima, zaljubljenici u ovakvu vrstu showa mogu očekivati veliki broj odličnih pjevača, zanimljivo rivalstvo među žirijem, raskošne nastupe i puno neizvjesnosti.

Ovog puta članovi žirija su Massimo, Aleksandra Kovač, Željko Joksimović i Tonči Huljić, a pred njima će se u narednim mjesecima izredati talenti iz cijele regije.

NASTUP JELENE ŽNIDARIĆ NA X-FACTORU

Jelena je na svoj specifičan način sjajno otpjevala pjesmu od Jessie Ware - Wildest Moments.

Žiri je bio fasciniran, a Aleksandra Kovač posebno.

- Mene užasno umaraju loši pjevači, a ti si me tako odmorila svojim divnim vokalom. Ti već imaš sve na mjestu samo treba i dalje i dalje, bravo! - izjavila je Aleksandra oduševljeno.
Željko Joksimović je kratko i jasno rekao - Odlično si pjevala, i što se toga tiče - perfektno!

INTERVJU

Kako ti je prošao nastup?

Nastupati na X-factor pozornici je predivno! Sama pomisao da sudjeluješ u showu svjetskog formata jest nevjerovatna. Treba uzeti u obzir da se na taj show prijavilo više od 12.000 kandidata, a ja sam ušla među prvih 50 – oduševljena je bila Jelena

Više o uspjehu naše mlade pjevačice pročitajte na našem popularnom eTjedniku!

 

 

Komentari