odlučeno na izbornoj skuštini

Zagorka Mintas i dalje na čelu Kluba mecena VBV-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.03.2019. 12:22

Zadnja izmjena: 08.03.2019. 12:22

I u iduće dvije godine na čelu Kluba mecena Varaždinskih baroknih večeri biti će Zagorka Mintas, dok će Damir Mamuzić i Milan Lacković biti potpredsjednici.

Odlučeno je to na izbornoj skupštini kluba koji godinama podržava održavanje Varaždinskih baroknih večeri, a mecene su potvrdile kako će Helga Dujmović i dalje, u iduće dvije godine, biti rizničarka, Ernest Fišer tajnik, a Biserka Čmrlec Kišić i Zvonimir Kušter članovi Upravnog odbora.

Uz rezime dosadašnjeg rada, članovi Kluba na godišnjem okupljanju doznali su i detalje o 49. Varaždinskim baroknim večerima kojima će ove godine zemlja partner biti Švedska, a koje im je predstavio ravnatelj Festivala Davor Bobić, dok je Raymond Rojnik, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin i organizator Baroknih večeri najavio nove zajedničke suradnje na promociji VBV-a u zemlji i inozemstvu.

Donijeta je odluka o visini članarine i mogućim načinima prikupljanja donacija za održavanje Festivala u kojima sudjeluju članovi ovog jedinstvenog festivalskog kluba u sinergiji gospodarstva i kulture. Klub mecena bogatiji je za još jednog člana. Društvu 30-tak kulturnih dobrotvora pridružio se i Ivan Bek.

Komentari