razmjena ideja, znanja i mišljenja

Završio ovogodišnji 6. MOP Špancirfest

Objavljeno: 15.05.2017. 17:35

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 17:40

Prošlog tjedna održao se šesti MOP Špancirfest. Ovogodišnji sadržajno bogat program lokalnoj zajednici je približio multimediju i digitalnu kulturu, pri čemu su se aktivirali studenti, umjetnici, dizajneri, programeri, glazbenici i ostali kreativaci koji su u tjedan dana neprestano razmijenjivali svoja mišljenja, znanja i ideje

Na ovom festivalu bilo je raznih predavanja i radionica za najmlađe, odrasle, kao i različite izložbe te predstavljanje projekata. 

- "Festival se održao u trenutku koji nije idealan za kulturu, međutim organizatori su odlučili zadržati stav kako određene stvari mogu i moraju sami promjeniti. Prije svega stvoren je prijateljski odnos koji je vladao tijekom festivalskih dana, a povezao je profesionalce, studente i ljubitelje multimedije te otvorio neke nove pozitivne teme u organizacijskim pogledima za 2018. godinu “ - naglasio je Fran Mubrin, direktor MOP Špancir festivala.  

Koncert SOWAS-a koji se održao u varaždinskoj sinagogi pred brojnom publikom, pokazao je da postoji interes za ovakva događanja čime je ovaj festival otvorio pitanje oko nedovoljno adekvatnih prostora za koncertne aktivnosti u Varaždinu.

 

 

Komentari