PU VARAŽDINSKA

Brojne policijske snage osiguravale su jučerašnju utakmicu - evo i policijskog izješća

Objavljeno: 31.07.2022. 05:14

Zadnja izmjena: 31.07.2022. 06:35

Jučerašnja utakmica 3. kola SuperSport HNL-a između NK Varaždin i HNK Hajduk prošla je bez incidenata, javljaju iz PU varaždinske. Izvješće policije prenosimo u cijelosti.

"S početkom u 21 sat na varaždinskom nogometnom stadionu „Anđelko Herjavec“ u subotu, 30. srpnja odigrana je nogometna utakmica između NK Varaždin i HNK Hajduk kojoj je prisustvovalo oko 7500 gledatelja, od kojih je bilo oko šesto gostujućih navijača.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice nije bilo privedenih osoba niti drugih postupanja policije, te je utakmica prošla u vrlo dobrom navijačkom raspoloženju

Cjelokupno osiguranje utakmice proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog sportskog ponašanja onih koji su pratili utakmicu na stadionu, ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog sportskog događaja.
Ovim putem koristimo priliku i zahvaljujemo građanima, kao i navijačima na sportskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika." piše u izvješću PU varaždinske.

 

Komentari