veselo na radnom mjestu

I TOGA IMA 'Zbog takvih šefova se ne odlazi iz Hrvatske!'

Objavljeno: 17.02.2017. 18:00

Zadnja izmjena: 17.02.2017. 19:13

Foto: Facebook

U današnje vrijeme kada mladi ljudi svakodnevno odlaze u inozemstvo u potrazi za poslom i boljom budućnošću, te smo i svjedoci životnih priča koje nam šalju iz udaljenih zemalja, pravo je čudo kada naletimo na entuzijastičnu priču zaposlenika koji su zbilja zadovoljni na svojem radnom mjestu, a još više, zadovoljni sa svojim šefom.

Upravo nam se to dogodilo kada smo naletjeli na status na Facebook profilu Danijele Toma koja zajedno sa svojim kolegicama ima pozitivne riječi o šefu i o radnom mjestu. Radi se o vlasniku pivnice u Novom Marofu, Goranu Gajiću, a djevojke su, između ostalog, napisale kako je vlasnik Goran upravo onakav šef kakav treba biti. 

- Prije svega, prijatelj i savjetnik. Na prvo mjesto stavlja interes nas radnika. Ima razumijevanja. U našoj pivnici i baru uvijek vlada prijatna atmosfera i kolegijalnost. Zbog takvih šefova se ne odlazi iz Hrvatske. - stoji u statusu.

Naime, vlasnik Goran upravo danas slavi rođendan, a vjerujemo kako mu je ovo jedna od ljepših čestitki, jer u statusu nadalje stoji kako je upravo on: 'Najbolji šef, naš vrijedan čovjek, prijatelj i savjetnik', no i kako se danas, budući da je ipak u pitanju 'njegov' dan, može malo i opustiti.

 

Komentari