u društvu pozitivaca

Naša Kaja Pavlinić ušla u godišnji izbor TOP 100 onih koji se usuđuju, pokreću i riskiraju

Objavljeno: 31.12.2017. 11:41

Zadnja izmjena: 31.12.2017. 11:42

Među 100 Hrvatica i Hrvata koje je ovih dana tjednik Express proglasio pozitivnim primjerima onih koji se usuđuju, pokreću i riskiraju našla se i naša Varaždinka Kaja Pavlinić, o kojoj smo već pisali kao o posebnoj mladoj osobi.

>> 20-godišnja Kaja Pavlinić otkriva nam kako mladi mogu uspjeti i u Hrvatskoj

Na ovu je listu naša Kaja ušla zato što vodi najbolji energetski startup projekt Tinja, koji omogućuje da se oni koji žele postaviti solarne panele povežu s onima koji se time bave. I priznanje je tim laskavije kad imamo u vidu da su se na listi našli i Ivica Puljak, Ivan Đikić, Nikica Gabrić i brojna druga imena koja su već stekla ugled u našoj zemlji.

- No, plavokosa je Varaždinka odveć hrabra i ambiciozna da bi stala samo na ovoj ekološkoj mreži. - navodi Express, dodajući, između ostalog i kako je pokrenula inicijativu Integritas koja se bori protiv akademskog nepoštenja. 

Priznanje je zateklo i samu Kaju, kojoj, kako nam je rekla, nitko nije ni najavio da će se naći na ovoj listi hrvatskih pozitivaca.

- Meni je ovo baš bio šok, ni u snu ne bih očekivala tako nešto. - iskrena je bila Kaja, ali je nagrada neće zaustaviti da i dalje nastavi sa svojim aktivnostima.

- Idem u Osijek na jednu konferenciju mladih držati predavanje o Integritasu, započinjem program mentoriranja za Tinju s CEDRA-om, vodim organizaciju poduzetničke konferencije za jednu udrugu... - nabraja Kaja sve svoje neposredne planove. Mi joj od srca čestitamo i nadamo se da će i dalje biti među pozitivnim primjerima kakvi su našoj zemlji nasušno potrebni.

Komentari