Učenici iz Varaždinske županije osvojili 18 prvih mjesta na državnim natjecanjima

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 18.06.2015. 09:18

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 11:42

Foto: Varaždinska županija

Gospodarska škola Varaždin i ovaj je vikend bila domaćin svečanosti na kojoj su najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola, njihovim mentorima i voditeljima Centara izvrsnosti dodijeljena priznanja i diplome za ostvarene uspjehe na županijskim, međužupanijskim i državnim natjecanjima...

Već tradicionalno, kao podsjetnik na ovu svečanu dodjelu diplomi i priznanja, održano je i zajedničko fotografiranje za “Najbolju fotografiju“ školske godine 2014./2015. tijekom koje je na državnim natjecanjima sudjelovalo ukupno 216 učenika koji su osvojili 18 prvih, 16 drugih te 30 trećih mjesta.

Na županijskoj razini, na kojoj je sudjelovalo ukupno 2.145 učenika, osvojeno čak 140 prvih mjesta.

Masovnost sudjelovanja učenika osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije na svim razinama natjecanja i smotri, te izvrsni rezultati učenika ostvareni na državnim natjecanjima, po čemu je u samom hrvatskom vrhu, potvrda su kvalitetnog i kontinuiranog odgojno obrazovnog rada na području Varaždinske županije.

On se kontinuirano unapređuje kroz projekte dodatne nastave s nadarenim učenicima kroz Centre izvrsnosti, a tu je još učeničko zadrugarstvo, eko škole te niz pojedinačnih programa i projekata.

Komentari