eTV donosi videopregled udarnog vikenda: Miss, Tri kralja i Neda Ukraden

Objavljeno: 24.04.2016. 10:33

Zadnja izmjena: 30.04.2016. 12:45

Hrvatsko narodno kazalište bilo je domaćin Izbora za Miss Varaždinske županije, a stručni žiri okrunio je novu Miss Varaždinske županije – Ivu Breški. Prva pratilja je Pia Cesarec, a druga pratilja Nataša Slunjski. Izbor je vodio poznati televizijski voditelj Davor Garić. Za atmosferu su bili zaduženi dečki iz Connecta, varaždinska grupa Backstage i Neven Stipčić, a plesni nastupi kluba D&D, grupe Orijental, studija Lena i grupe Four zadivili su sve prisutne.Čestitamo svim djevojkama!

A u varaždinskoj Areni energično i plesno! Kraljevi zabave, Grdović, Zečić i Stavros, najvećim su hitovima uveseljavali varaždinsku publiku. Koncert je bio prepun energije, emocije i odlične atmosfere. Na istoj su lokaciji nastupali i prije godinu i pol.

Mještani Općine Sveti Đurđ, ali i oni koji su došli iz drugih krajeva sjeverozapadne Hrvatske, još će dugo pamtiti koncert Nede Ukraden. Najpoznatiji Nedini hitovi, njezina poznata energičnost, dugogodišnje glazbeno iskustvo i veselje svih prisutnih garancija su dobrog provoda.

 

Komentari