Puteni život

Evo zašto Varaždinci skloni seks avanturama pune slovenske noćne klubove

Objavljeno: 17.03.2016. 19:59

Foto: Ilustracija

Varaždinci koji su u potrazi za ostvarenjem svojih seksualnih fantazija ne moraju proputovati pola svijeta. Naime, kako doznajemo od naših sugovornika koji s razlogom žele ostati anonimni, noćni klubovi u susjednoj Sloveniji prepuni su prekrasnih djevojaka koje gostima nude više od pukog izvođenja erotskog programa...

Sve ovisi, tvrde, o afinitetu i platežnoj moći posjetitelja željnog putenih užitaka, tako da plesačice i “animatorice“ mogu na kraju završiti u njegovom krevetu.

- Nažalost, u našem Varaždinu i užoj okolici ne postoje ugostiteljski objekti koji bi mladima punim avanturističkog duha jamčili uzbudljiv noćni život. No, ima ih u pograničnom području, oko Ormoža i Ptuja. Primjerice, u jednom od noćnih kjlubova u dane vikenda možete susresti dosta gostiju iz Varaždinske županije koji ga posjećuju kako bi uživali u show programu egzotičnih Dominikanki i seksi Ukrajinki – uvjerava nas naš izvor koji ovakva mjesta, ističe, “nikada ne posjećuje bez kondoma u džepu“.

Inače, u susjednoj Sloveniji prostitucija nije legalizirana, ali je dekriminalizirana i jedino je kažnjivo svodništvo. S tim u skladu su osmišljeni erotski programi u noćnim klubovima za koje vlasnici ponosno ističu da sežu i “preko granica mašte“.

Odnosno, na “takvim“ mjestima ispred očiju Varaždinaca golišave dame zajedno izvode tzv. “lesby show“, ili goste educiraju kako najbolje koristiti najrazličitija erotska pomagala.

Ovakvih programa nikada nije nedostajalo u noćnim klubovima u pograničnom području međimurskog Trnovca ili Dubrave Križovljanske.

Za “ljuljanje u krevetu“ plaća se od 100 do 500 eura

- Sve se odvija u intimnoj atmosferi i sa striptizetama možete dogovoriti nastup na momačkom u vraždinskom kraju. Dolaze bez problema i takav angažman košta oko 1.500 kuna. Veći je izdatak ukoliko s njima želite imati intimne odnose. Takvu uslugu naplaćuju od minimalnih 100 pa sve do 500 eura. To je jeftinije nego da zbog bludničenja platite put do Švicarske, Njemačke, Dubaija ili Ibize – ističe naš dobro upućeni sugovornik koji se s “noćnim damama“ prvi put družio u bungalovu tijekom 'Hungaroringa' u susjednoj Mađarskoj.

Tijekom svojih izleta, napominje, uživao je i u vrhunskim erotskim programima u Češkoj.

- Gotovo svugdje sretnem Varaždince, poglavito one koji zbog posla putuju u inozemstvo. Uz koktele i šampanjac brzo krene priča, ali svi poštujemo diskreciju i dame kojima smo ponekad klijenti – zaključuje.  

Komentari