Varaždin

Foto - Zahvalnica branitelja gradonačelniku Bosilju zbog podrške u akciji "Želim hodati"

Objavljeno: 29.08.2023. 18:05

Zadnja izmjena: 29.08.2023. 18:09

Članovi Kluba varaždinskih branitelja predali su zahvalnicu varaždinskom gradonačelniku Nevenu Bosilju za nesebičnu pomoć u provođenju humanitarne akcije „Želim hodati“, kojom  se prikupljao novac za kupnju kvalitetnijeg ortopedskog pomagala branitelju Vladimiru Ciglaru, priopćeno je danas iz Grada. 

Vladimiru Ciglaru, pripadniku protuzračne obrane 104. brigade u Domovinskom ratu, zbog bolesti je 2017. godine amputiran desni dio noge. Prijatelji i suborci iz Kluba varaždinskih branitelja prošle su godine, uz sva potrebna odobrenja i rješenja Ministarstva rada i socijalne skrbi te nadležnih županijskih tijela, pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja 6.500 eura za kupnju ortopedskog pomagala kako bi mu omogućili kvalitetniji i dostojanstven život.

Gradonačelnik Bosilj dao je podršku toj humanitarnoj akciji, koja je na kraju i rezultirala kupnjom novog pomagala za Vladimira Ciglara. Klub varaždinskih branitelja zahvalio je predajom zahvalnice gradonačelniku i Gradu Varaždinu, navodi se u priopćenju.

Uz člana Kluba varaždinskih branitelja Vladimira Ciglara, predaji zahvalnice nazočili su i predsjednik Kluba Vladimir Leskovar te članovi Upravnog odbora Kluba Miljenko Šešet i Teodor Goričanec, zaključuje se.
 

Komentari