nekadašnja koalicija

Čehokova lista: Patafta ima privatne interese, SDP ga je kupio

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.05.2022. 12:35

Zadnja izmjena: 16.05.2022. 13:51

Gradski vijećnik NL Ivana Čehoka, Mario Lešina, gostujući u eTV studiju rekao je kako u nadolazećem razdoblju u Gradu Varaždinu i dalje očekuje rast cijena te kako gradska vlast ne radi ništa po pitanju racionalizacije gradskih firmi. 

Što se pak tiče gradskog vijeća, Lešina kaže kako je formirana nova većina koju slikovito naziva 'skladnim brakom'.

- Dakle, tu je SDP, HDZ, Reformisti i Patafta i vidjet ćemo koliko dugo će oni tako izdržati s obzirom da je Reformistima imanentno kontinuirano ucjenjivanje. Neki drugi dionici u cijeloj priči imaju neke privatne interese koji su sad ovom nagodbom u jednom dijelu ispunjeni tako da je vjerojatno taj jedan glas još kupljen dok se reformisti kupuju sa direktorskim i upravljačkim mjestima - rekao je Lešina.

'Gdje su ti novci?'

Grad Varaždin danas je potpisao nagodbu s T&H Investom za koju vijećnici NL Ivana Čehoka tvrde da je 10 milijuna skuplja od one koju su predložili kad su bili na vlasti.

- Za tu je nagodbu govoreno da je lopovska, da je kriminalna i radi nje sam i ja između ostalog išao na u DORH na ispitivanje. Ova nagodba je 10 milijuna kuna skuplja za Grad. Di su ti novci, di je tih 10 milijuna kuna završilo.. - kazao je Lešina.

 

Komentari