Priče s kavice: Shvatio je da neće postati Tom Cruise i počeo skupljati prekovremene...

Piše: Ines Hrain

Objavljeno: 28.06.2015. 20:56

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 11:31

U mojem susjedstvu živio je tip, normalan, radišan izdanak našeg podneblja. Kako je stasao, tako se oženio se i dobio dvoje djece. Mladenački snovi ubrzo su mu pali u vodu, shvatio je da od njega nikad neće postati Tom Cruise, Rokfeler, niti Spajdermen.

Umjesto toga čovjek je jedva krpao kraj s krajem, a ženi je s godinama prestao biti interesantan. Kako to već zna biti. Ispočetka se žalila da nemaju dovoljno i da nije ovako zamišljala svoj život. Zbog toga ga je tjerala da radi još više, da crnči od jutra do mraka i skuplja prekovremene. Dečko se trsio, trapio, patio, kupio novi namještaj i još jedan auto. No sad je počela cviliti da ga nikad nema doma. Kući se vraća tek na večeru, njezine seksi gaćice i grudnjake niti ne primjećuje. Iako su kupljeni njegovim novcem. Pilila ga je iz dana u dan, iz godine u godinu. Na kraju, kad joj se i pokušao približiti, okretala se na drugu stranu i njegovi dodiri išli su joj na živce.

Jednog dana, upoznao je zgodnu curu koja se u njegovoj firmi friško zaposlila. Dugo se odupirao svojim nagonima, no uskoro jednostavno nije mogao odoljeti njezinim zainteresiranim okicama i prekratkoj minici. Dok se još prisjetio kakva ga rospija čeka kod kuće, nije mu preostajalo drugo nego da malu odvede otraga u skladište. Nakon seksa, začudo, ostao joj je interesantan i dalje. I još više. Pa je među njima planula i ljubavna iskrica. Zapravo, mala je poludjela za njim. Tu i tamo počela je spominjati i rastavu. Njegovu, naravno. Njemu to nije padalo na pamet, pa se izvlačio na djecu i kredite. Uskoro, njegova se ljubavnica iz slatke i mile curice, pretvorila u ljubomornu furiju. Te nedjelje vidjela ga je kako šeće gradom sa ženom i djecom. Ujutro, auto njegove žene osvanuo je izgreben po cijeloj dužini nekakvim metalnim predmetom.

Žena je dobila slom živaca, međutim, sumnjala je na sasvim desetu osobu. Dok je njemu bilo savršeno jasno o čemu se radi. Pozvao je malu na red i ona je s ponosom priznala da je "kučki" izgrebla auto. Od ljubomore. Nije ju se usuđivao niti ostaviti, jer je prijetila da će ga cinkati ženi. Drama kao iz filma. Najbliže što se mogao približiti Tomu Cruiseu. Uskoro je i žena saznala što je na stvari. Drvlje i kamenje sasula je na ljubavnicu. Otišla do njezine kuće te joj na ogradu napisala riječ koja počinje sa "k", a završava na "va". I tako se prepucavanje nastavilo. Jedna drugoj izvodile su razne gadosti, dok je naš junak gotovo ispao iz priče. Ženske su rat vodile same.

Ni mrvu ljubavi više nije osjećao niti prema jednoj od njih, prestao je s njima i spavati. A one su ratovale i dalje. No ubrzo eto sreće u nesreći, pa je nesretnik dobio posao u drugom gradu i kući je putovao samo vikendom. Jedne subote, u svojem vlastitom stanu, zatekao je ove dvije kako piju kavu i olajavaju ga. Međutim, ništa ga više nije moglo iznenaditi. Prestao je razgovarati s obje. Jer je u Karlovcu, gdje je radio, već upoznao zgodnu seksi ženicu, prodavačicu na kiosku na kojem je kupovao cigarete…

Komentari