Zimo Digital: Društvene mreže. Da ili ne?

Objavljeno: 30.08.2014. 16:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: YouTube screenshot

Koliko često koristite društvene mreže? Za što ih zapravo koristite i što konkretno one predstavljaju za vas? Koliko god se možda borili protiv njih one danas čine dio naše svakodnevice.

Osobno ih kao i većina koristim za pretraživanje informacija o robi, usluzi, brandu koje me interesiraju, rješavanju nekog problema ili poteškoća oko proizvoda ili usluge. Društvene mreže dovele su nas do stadija kada se više ne čeka na odgovore, kada se problemi rješavaju odmah ili brzo i do informacija se dolazi instantno.

Stvari u digitalnom svijetu mijenjaju se brzinom svjetlosti, a digitalni svijet danas je dio naše svakodnevice. Realno gledajući nemamo izbora hoćemo li koristiti društvene mreže nego je pitanje koliko dobro ćemo to činiti.

Jeste li znali?
- Jedan od pet parova upoznao se online
- Veći broj ljudi posjeduje mobilni uređaj nego četkicu za zube
- U jedan od pet razvoda upleteni su društveni mediji

Ovo su samo neke od činjenica koje je Erik Qualman uklopio u ovaj zanimljivi video Socialnomics 2014 koji možete pogledati u nastavku.

Erik Qualman kojeg često zovu i digitalni Dale Carnegie također je i autor knjige “Socialnomics: How social media transforms the way we live and do business” koja je bila na prvom mjestu po prodaji na US, UK i DE Amazonu.

Komentari