ŠARMANTNI I MARKANTNI

ANKETA: Od Clooneya do Toma Cruisea - je li ovo 10 najzgodnijih domaćih političara? Glasujte!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.10.2017. 19:51

Zadnja izmjena: 10.10.2017. 22:36

Foto: Arhiva

Ženski dio redakcije našeg portala odabrao je najzgodnija lokalna politička lica, a iako neke od njih ne vežu zajednički politički stavovi, smatramo kako će se ženska populacija složiti da ih veže - dobar izgled.

Kako ne bi ispalo da nekog preferiramo, poredali smo ih po abecednom redu, a na vama je da odlučite tko vam se od njih najviše sviđa. 

DENIS ČUPIĆ (40)

Sin poznatog varaždinskog ginekologa nije krenuo stopama svoga oca nego se već od mladosti ubacio u vode biznisa te je vlasnik tvrtke F. O. Development koja se bavi razvojem i vođenjem projekata u nekretninskom sektoru. Široj javnosti postao je poznat kao nezavisan kandidat za zamjenika gradonačelnika Varaždina, no nakon izbora i formalno se učlanio u HDZ. Uvijek besprijekorno dotjeran, očito mu je vizualni dojam važan kako u poslu, tako i u politici i privatnom životu. 

 

MARIO HABEK (45)

Ekstravagantni šef županijskog SDP-a i saborski zastupnik ljubitelj je motora i višestruki prvak Hrvatske u parajedriličarstvu. Nedavno se našao na naslovnici našeg portala zbog svoje ljubavne veze s direktoricom Turističke zajednice grada Varaždina Jelenom Toth. Odjećom, naročito sunčanim naočalama koje često mijenja, nipošto se ne uklapa u stereotipni dress code jednog političara.

 

DAMIR HABIJAN (35)

Habijan je stekao veliku popularnost nakon što su se njegove eksplicitne fotografije u kupaćim gaćicama nakon naše objave proširile medijskim prostorom u Hrvatskoj. Po struci pravnik, bavi se crossiftom, pobornik je zdrave hrane, a nedavno se odrekao čak i cigareta. Domaća ga je javnost bolje upoznala nakon što je bio HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina. Trenutno obavlja dužnost predsjednika Gradskog vijeća. Svi koji ga znaju, za njega će bez preuveličavanja reći da je pravi gentleman.

 

SINIŠA JENKAČ (39)

Markantan gradonačelnik Novog Maroga strastveni je karataš i nositelj crnog pojasa trećeg dana. U ovom sportu bilježio je i značajne uspjehe, od kojih se ističe srebrna medalja Europskog prvenstva 2000. godine. Široj javnosti manje je poznato da je Jenkač i strastveni jedriličar, a koji ga znaju reći će da je jedno od njegovih političkih ''oružja'' nesuzdržani šarm. 

 

KRUNOSLAV JURGEC (37)

Načelnik Općine Donja Voća, kako nam otkrivaju njegovi bliski prijatelji, veliki je ljubitelj životinja, glazbe i putovanja, a izgledom, neki će reći, vrlo sličan Tomu Cruiseu. Što vi mislite?

 

GORAN KANIŠKI (41)

Šarmantnom načelniku Općine Gornji Kneginec ovo je već peti mandat, a između ostalog obavljao je dužnost zamjenika župana Varaždinske županije i glasnogovornika županijskog HDZ-a. Premda je već zašao u četerdesete, na slikama i uživo, složit će se mnogi, izgleda puno mlađe.

 

MARIO KLAPŠA (32)

Naočit zamjenik načelnika Općine Maruševec dosad je bio nepoznat široj javnosti, ali riječ je o ambicioznom, i u političkim krugovima poznatom članu SDP-a. Voli automobile i motore, a sudeći prema njegovom profilu na društvenim mrežama ljubitelj je putovanja, fotografije i paintballa. Ženske sugovornice bi se zasigurno mogle zagledati u njegove prodorne plave oči.

 

ALEN LEVERIĆ (40)

Četrdesetogodišnji Leverić je član HNS-a, a vrhunac karijere postigao je kad je postao zamjenik ministra gospodarstva u vrijeme Ivana Vrdoljaka. Nedavno je postao član uprave Hrvatskih cesta. Podrijetlom Istranin, s adresom u Sračincu šuška se, mogao bi postati predsjednik HNS-a. 

 

ŽELJKO POSAVEC (28) 

Novoizabrani načelnik Općine Petrijanec ujedno je i profesor u Srednjoj školi Ludbreg te kao mentor sa svojim učenicima ostvaruje zavidne rezultate u robotici na nacionalnoj, ali i svjetskoj razini. Ženski dio populacije mogao bi se razočarati, ali Posavec se nedavno oženio za svoju dugogodišnju djevojku.

 

ROBERT VUGRIN (44)

Po struci informatičar, ovaj 44-godišnjak ''Cloonijevskog'' izraza lica govori dva jezika i dobitnik je nagrade za vođenje najboljeg prodajnog centra u regiji Hrvatska. Ove godine izabran je za dožupana Varaždinske županije. Oženjen je i otac je djevojčice.

 

 

 

Rezultati ankete

Odaberite najzgodnijeg domaćeg političara

Denis Čupić

2%

Mario Habek

4%

Damir Habijan

19%

Siniša Jenkač

2%

Krunoslav Jurgec

5%

Goran Kaniški

1%

Alen Leverić

9%

Mario Klapša

29%

Željko Posavec

3%

Robert Vugrin

26%

Komentari