projekt godine e-varaždina

Dolaskom Branka Ivankovića iz Irana završen studijski dio snimanja filma o Anđelku Herjavcu

Objavljeno: 09.06.2019. 10:34

Zadnja izmjena: 09.06.2019. 11:03

Proslavljeni varaždinski trener Branko Ivanković također je sudjelovao u snimanju dokumentarnog filma o Anđelku Herjavcu, na što smo međutim morali pričekati njegov povratak iz Irana, gdje je po treći put sa svojim FC Persepolisom osvojio titulu prvaka.

>>FOTO: Anđelko Herjavec dobiva biografski film!

Time je ujedno pala i posljednja klapa studijskog dijela snimanja dokumentarnog filma o Anđelku Herjavcu, koje se održavalo u vrhunskim studijskim uvjetima Sveučilišta Sjever. Nakon snimanja, Branka Ivankovića ugostio je i prorektor Sveučilišta dr. Goran Kozina.

- Zadovoljstvo mi je što je Sveučilište Sjever moglo dati obol ovom hvalevrijednom projektu za povijest našega grada, te što smo nakon snimanja ugostili g. Ivankovića. Naime, prema uzoru na najprestižnija svjetska sveučilišta, i naša ustanova veliku važnost pridaje sportu koji je od izuzetne važnosti za formativno sazrijevanje mladih ljudi, te njihov kasniji i privatni i profesionalni život – izjavio je dr. Kozina.

Branko Ivanković s neprežaljenim Đelacom sudjelovao je u stvaranju varaždinskog nogometnog čuda, a NK Varteks kao trener vodio je do 1995. godine. Brončanu generaciju Vatrenih vodio je kao pomoćnik Miroslava Ćire Blaževića. Prvak Hrvatske bio je i kao trener zagrebačkog Dinama, a uspjehe ne prestaje nizati ni kao trener iranskog Persepolisa...

PROJEKT PODRŽAVAJU:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ VARAŽDIN

ZAJEDNICA SPORTSKH UDRUGA GRADA VARAŽDINA

EKOS HOLDING D.O.O.

GK GRUPA D.O.O.

TURISTIČKA ZAJEDNICA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA HDZ-A VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

TERMOPLIN D.D.

VIS PROMOTEX D.O.O.

Komentari