lorena Kveštek

Dolazi iz Kućan Marofa i bavi se lovstvom - upoznajte kandidatkinju za Miss Beauty

Objavljeno: 06.06.2022. 09:02

Zadnja izmjena: 06.06.2022. 09:02

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja za izbor ''Miss Beauty'' koji će se održati 11.lipnja u Glazbenoj školi Varaždin.

Zovem se Lorena Kveštek, imam 24 godine i dolazim iz Kućan Marofa. Završila sam srednju Graditeljsku, prirodoslovnu i rudarsku školu u Varaždinu za prehrambenog tehničara. Zaposlena sam u trgovini Konzum i tamo sam voditeljica smjene. U slobodno vrijeme bavim se lovstvom jer volim prirodu i uživati u njoj. Samo bih se htjela nadovezati da će me mnogi osuđivati jer svi misle da je to samo odstrijel životinja, ali to nije istina to je i velika odgovornost. Volim stjecati nova iskustva i nova poznanstva. Veselim se budućnosti i svemu što ona nosi.

Autoškola 'Koledž'

Autoškola Koledž posluje na području Varaždinske županije od 2019. godine, te se nalazi na adresi Međimurska 13, Varaždin. Naš tim čine 3 predavača i 9 stručno osposobljenih instruktora vožnje koji obavljaju osposobljavanje kandidata za vozače A1, A, B, BE, C, CE kategorija vozila. Osposobljavanje se obavlja u najbrže mogućem roku, po najpovoljnijim cijenama, te kandidati mogu izabrati vozilo iz trenutno najmodernijeg voznog parka.

Komentari