"Car Team Varaždin"

Ekipa 15 vozača organizira 1. Posvetu automobila

Objavljeno: 06.02.2016. 11:02

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 08:36

Foto: CTV

"Car Team Varaždin" naziv je skupine od 15 vozača, naših sugrađana koji su koji su istinski zaljubljenici u automobilizma te svega što je vezano uz njihove limene ljubimce...

Široj javnosti je nepoznato da se uskoro namjeravaju još bolje organizirati, i to u udruzi putem koje će realizirati i neke svoje buduće projekte, doznajemo od Patricka Jovana, jednog od osnivača Car Teama Varaždin.

- Nalazimo se svake subote ispod dravskog mosta u 20 sati te se tamo družimo i izmjenjujemo razna iskustva. Organiziramo zajedničke odlaske na susrete dugih Auto klubova diljem Hrvatske te izvan njenih granica. Cilj "Car Teama Varaždin" je promovirati sigurnost u prometu, te pridržavanje propisa i Zakona. No, najvažnije nam je druženje – naglasio je Jovan.

Dodao je kako ih sve veže i neformalno članstvo u klubu te izvan njega.

- Iako trenutno nismo još registrirani kao klub ili udruga, prijavljeni smo u Varaždinskoj policiji te su naša okupljanja legalna i sigurna. Krajem godine planiramo klub regristrirati i nadamo se kako će Grad Varaždin pronaći koju kunu u svojem Proračunu i za nas. Naravno, dobrodošli su svi koji bi bili voljni sponzorirati naše aktivnosti – rekao je Jovan za eVaraždin.

Inače, u subotu 20. veljače održat će se 1. Posveta automobila u Varaždinu u organizaciji Car Teama Varaždin.

- U svemu nam je puno pomogao vlč. Ivan Rak te župa Sv. Fabijana i Sebastijana kod koje će se održati posveta. U susret nam je izašao i Caffe Bar LEX iz Nedeljanca koji nam je ponudio veliki parking i prostor gdje će se nakon posvete nastaviti druženje – rekao je Jovan dodavši kako je najavljen dolazak više od 50 automobila iz raznih gradova i županija.

Dodajmo da su organizatori spomenutog događaja ujedno i osnivači Car Team Varaždin - Patrick Jovan, MIhael Sambolek, Goran Dobša, Mihael Šmic, te ostali vrijedni članovi kluba.

- Očekujemo vrhunsku zabavu i druženje na koje pozivamo sve znatiželjnike i ljubitelje automobilizma - zaključio je Jovan.

Novosti možete pratiti i na Facebook stranici Car Teama Varaždin

Komentari