u organizaciji i evaraždin

EKSKLUZIVNO Djevojke, požurite! Evo mjesta i datuma castinga za Miss Varaždinske županije

Objavljeno: 10.03.2017. 16:31

Zadnja izmjena: 10.03.2017. 19:01

Odvažnost varaždinske poduzetnice i kreatorice Ratke Marković da u Varaždinu nakon dugo vremena vrati manifestaciju Miss Varaždinske županije, naišla je na izniman interes i odobravanje javnosti, a kandidatkinjama koje su se istaknule ne samo svojom ljepotom nego obrazovanošću i drugim kvalitetama, ova manifestacija otvorila je brojna vrata i pomogla im u daljnjoj karijeri.

Prošlogodišnja pobjednica izbora Miss Varaždinske županije Iva Breški u kratkom vremenu postala je najangažiraniji varaždinski fotomodel, odradila brojne fotosessione, komercijalne angažmane, a glumila je i u igranom video spotu snimljenom upravo za portal eVaraždin kojega imate priliku pogledati uoči svake projekcije filma u varaždinskom Cinestaru.

Iva Breški Miss Varaždinske županije!

Prilika za karijeru

S ovom prestižnom manifestacijom ne samo u Varaždinskoj županiji, nego i u čitavoj Hrvatskoj te svijetu, organizatorica i vlasnica licence za Varaždinsku županiju Ratka Marković ide dalje te ove godine ljestvicu diže još više, a kao partner u organizaciji sudjeluje i portal eVaraždin. Djevojke očekuje ne samo dobra zabava, nego i prilika za upoznavanje najšireg spektra ljudi u Varaždinskoj županiji. No, započnimo s ekskluzivnim objavom datuma castinga...

Casting za Miss Varaždinske županije održat će se na mjestu dobre zabave, u varaždinskom „Bardu“ u petak 7. travnja u 17:00 sati, a prijave se primaju na Facebook/MissVaraždinskežupanije ili izravno na broj telefona: 099 8511058. Uvjet je dob od 18 do 25 godina, a prednost obrazovanje i znanje jezika.

Požurite s prijavom jer samo 12 djevojaka će dobiti priliku postati Miss Varaždinske županije, a na putu do toga pomoći će vam vrijedna ekipa koju je oko sebe ove godine okupila Ratka Marković.

O svim detaljima čitajte iz tjedna u tjedan na eVaraždinu, a u nastavku eTV donosi kako je sve izgledalo prošle godine:

 

 

Komentari