'dok nas smrt ne rastavi'

eTV|FOTO Pogledajte na kom su mjestu Petra i Renato odlučili iskazati jedno drugom vječnu ljubav

Objavljeno: 30.09.2017. 20:12

Zadnja izmjena: 30.09.2017. 20:16

Foto: Viktor Hranić

Petra Ledinko i Renato Vugrinec u mnogo čemu su poput svih ljubavnih parova koji su odlučili stati pred oltar i obećati doživotnu vjernosti. Istina, na prvu plijene svojom iskrenošću - bez problema priznaju da im je 31 godina i da im je oboma ovo drugi brak.

- Ono je bila generalna proba, sad za pravo... - smije se Renato. Ali ono po čemu je njihovo današnje vjenčanje uistinu posebno jest mjesto koje su odabrali - rimski arheološki lokalitet Aqua Iasae u Varaždinskim Toplicama.

- Odlučili smo se za ovo mjesto jer nije nikada bilo iskorišteno za nešto takvo, a htjeli smo da naše vjenčanje bude posebno po nečemu. Lokacija mi je pala na pamet jer sam dosta sudjelovao u iskapanjima. - priča Renato, dodajući kako je ideja bila zajednička.

Osoba koja im je jako pomogla u ostvarenju ideje je kustosica topličkog muzeja Spomenka Vlahović. Ona se svojski potrudila su dobivanju svih potrebnih dozvola od ministarstva. A na to je trebalo čekati nekih pet mjeseci. Petra i Renato su na koncu dočekali da se sve administrativno riješi, izrekli su svoje veliko "da" pred matičarkom - i zaradili gromki aplauz. Potom su sjeli u fijaker i krenuli u romantičnu vožnju, uz osmjeh negirajući ideju da je brak grobnica ljubavi. Možda su i odabrali ovo drevno mjesto zato što bi htjeli da i njihova ljubav bude trajna...

Komentari