Pista ispred kazališta

FOTO: Stričak i Štromar kao u ringu, Habek s novom frizurom i izazovna kombinacija Livije Faić

Objavljeno: 08.09.2016. 18:56

Zadnja izmjena: 08.09.2016. 19:05

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Svečane sjednice gradskih i općinskih vijeća, kao i županijskih skupština, savršena su prilika da se protokolarno svašta izgovori, a ništa naročito ne kaže. Budući da je svečana sjednica Županijske skupštine Županije varaždinske još uvijek u tijeku o ovom posljednjem nećemo suditi, ali u takvim prilikama uvijek je zanimljivo baciti oko tko je došao u čijem društvu, a budimo iskreni i – u kakvom izdanju.

Ipak neverbalna komunikacija dominira u krajnjem dojmu koji na javnost ostavljaju javne osobe, a naročito one koje se žele izboriti i za koji vaš glas na izborima koji samo što nisu. Da je situacija uoči nedjeljnih izbora naelektrizirana ponajviše svjedoči pogled koji su župan Varaždinske županije Predrag Štromar, šef HNS-a, i šef HDZ-a Anđelko Stričak uoči svečane sjednice uputili jedan drugom.

 

Skoro kao da su u rignu, zar ne? U ležernom izdanju, s druge strane pojavio se Mario Habek, šef lokalnog SDP-a, koji je usput iskoristio priliku pa pokazao novu frizuru. Nema više "kokotice", rekli bi zlonamjerni. Njegova stranačka kolegica Livija Faić baš za ovu prigodu odabrala je zanimljivu (da ne kažemo izazovnu) odjevnu kombinaciju, u što se možete uvjeriti i sami.

 

A koga je još, između ostalih, zabilježilo oko našeg fotoreportera, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo u nastavku:

Komentari