kuloari više neće šuškati

FOTO: Jelena i Mario svoju ljubav odlučili obznaniti javno - svima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.09.2017. 20:14

Zadnja izmjena: 25.09.2017. 20:44

Foto: Arhiva

Tijekom prošlotjednog mimohoda ratnih veterana i na otvorenju Baroknih večeri u petak, našem sveprisutnom fotografskom objektivu teško je mogao promaknuti prizor novog-starog para na lokalnoj društveno-političkoj sceni o čijoj se ljubavi šuška još od ljeta prošle godine, kada su viđani zajedno u gradu a navodno su se zajedno pojavili i na aeromitingu koji se krajem kolovoza 2016. održavao u Varaždinu.

Radi se, dakako, o šefu županijskog SDP-a i saborskom zastupniku Mariu Habeku (45) te direktorici varaždinske Turističke zajednice Jeleni Toth (38). U blizini novinara i pozornih fotografskih objektiva par je viđen i krajem kolovoza ove godine, kada je Varaždin posjetio premijer Plenković, međutim svojim držanjem tada ni po čemu nisu odavali da su zajedno.

Jelena i Mario, međutim, sada su očito odlučili kako je došao trenutak da svoju ljubav obznane javno – svima, a možda je i vrijeme jer, kako doznajemo od njima bliskog izvora, par već godinu dana živi zajedno u Varaždinu. Upoznali su se pak navodno u Zagrebu još prije tri godine, gdje je Jelena, bivša radijska i TV voditeljica, radila u marketinškoj agenciji Hrvatskog rukometnog saveza, a Mario kao saborski zastupnik i tada član saborskog Odbora za turizam često putovao.