soba za opuštanje

Foto - Novost za goste na imanju Pijevci je ''Chill room'' - evo o čemu se radi

Posjećuju ih gosti iz cijele Europe za koje su uz wellness te jednu veću prostoriju za druženje sada uredili i tzv. ''Chill room''. 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.03.2022. 20:35

Zadnja izmjena: 02.03.2022. 20:44

U selu Možđanec u Novom Marofu nalazi se Imanje Pijevci, drvena kuća stara preko 200 godina u vlasništvu obitelji Jakopović.

Objekt je to od kojeg su uspjeli napraviti pravi hedonistički kutak, a osim što posjeduju bazen, na imanju imaju i dječje igralište, bicikle za djecu i odrasle, te ono najbitnije - odmor u miru i zelenilu. Posjećuju ih gosti iz cijele Europe za koje su uz wellness te jednu veću prostoriju za druženje sada uredili i tzv. ''Chill room''. 

Prema riječima Snježane Jakopović, ''Chill room'' funkcionira na principu mini bara, gosti mogu uzeti sve što žele i pritom zapaliti cigaru, a za njih je izdvojeno nekoliko najboljih proizvoda iz Varaždinske županije. 

- Skupili smo najbolja vina od vinara koji imaju Decanter nagrade. Isto tako, u ponudi je viljamovka jednog OPG-a iz Ludbrega, šljivovica i pelinkovac jednog OPG-a iz Cestice i domaći gin iz Varaždina. Uz to, imamo i ekološke hrvatske čajeve - rekla je Jakopović.

Komentari