špancirfest 2022

Foto - Ovako je sinoć bilo u Vinskom gradu, omiljenoj destinaciji mnogih špancirera

Novost u Vinskom gradu je uvođenje plaćanje karticama na svakoj kućici, posjetitelji rentaju čašu i idu dalje, konzumaciju plaćaju na svakoj kućici, čime se smanjuje čekanje u redu na kupone...
Objavljeno: 20.08.2022. 07:41

Zadnja izmjena: 20.08.2022. 10:47

Foto: Luka Šalamun

Jučer je započeo Špancirfest, a niti malo kiše nije pokvarilo ugođaj, pogotovo u najomilijenijoj destinaciji - Vinskom gradu.

Vinski grad je 2021. godine iskoračio iz intimnog prostora palače Sermage te u prostranom perivoju ispod zidina Starog grada pronašao novi dom, na oduševljenje gotovo bezbrojnih obožavatelja probranih, mahom hrvatskih vina i opuštenog druženja.

Vinski grad ide u suradnju s Gastronomadima – vrhunskim gastro stručnjacima, osnivačima kuharske akademije koji će kreirati posebne zalogaje kao savršen par pojedinim vinima iz ponude Vinskog grada, tako da ćemo posjetiteljima ponuditi igru sparivanja hrane i vina kao jednu novu dimenziju iskustva u Vinskom gradu

Novost u Vinskom gradu je uvođenje plaćanje karticama na svakoj kućici, posjetitelji rentaju čašu i idu dalje, konzumaciju plaćaju na svakoj kućici, čime se smanjuje čekanje u redu na kupone.

Komentari