28. travnja je izbor..

FOTO Evo još djevojaka koje će se natjecati u finalu ''Miss Supranational'' Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.04.2018. 09:40

Zadnja izmjena: 13.04.2018. 11:17

Proteklog tjedna u hotelu Turist održan je casting za Miss Supranatural na kojem su se predstavile djevojke iz naše županije, a nakon što smo vam predstavili prve četiri finalistice, predstavljamo vam još djevojaka koje su ušle u uži krug. Djevojke su fotografirane u kreacijama A.R.M dizajna i nakita Munagreata.

1. ANTONELA VUGRINEC

Antonela ima 17 godina i Živi u VaraŽdinu. Pohađa Drugu gimnaziju Varaždin i zanima je medicina. Pleše folklor od malih nogu, no bavila se i drugim sportovima od kojih je najviše truda i vremena posvetila odbojci. Kako kaže, najbolja vrlina joj je samopouzdanje, ali tvrdoglavost kao mana takoder prednjači.

 

2. ZINA MIOČIĆ 

Zina ima 19 godina i studentica je Učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Bavi se latino-američkim i standardnim plesovima. Osim plesa pjeva, dizajnira odjeću, te voli čitati i ići u kazaliste. Sebe bi opisala kao pozitivnu i vedru osobu koja ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna pomoći. Životni cilj joj je, kako kaže, pomagati djeci koja nemaju mogućnosti obrazovanja te općenito pomagati ljudima.

 

3.ANA KRČELIĆ

Ana ima 16 godina i učenica je Gospodarske škole Varaždin smjera upravni referent. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom, a sudjelovala je na 4 izložbe te je jedna od njih međunarodna. Za sebe kaže da voli putovati, upoznavati nova mjesta i ljude, društvena je, vesela, uvijek spremna za zabavu i luda za adrenalinom. Obožava se šminkati, nositi haljine i štikle te smatra i da bi svaka osoba trebala držati do sebe i svog izgleda. Životni moto: You only live once.

 

 

 

Komentari