indian boho style

FOTO Lidija Benjak Gotić u outfitu koji ce opasno konkurirati svima na večerašnjem maskenbalu

Objavljeno: 25.02.2017. 19:45

Zadnja izmjena: 25.02.2017. 19:57

Foto: Facebook

Večeras u 8 je humanitarni maskenbal u Medinoj škrinji kojega smo i ranije najavili. Iako po svojoj prirodi veseo i bezbrižan, krajnja svrha ove zabave jest pomoći slijepoj studentici Anji Maltarski.

>> Pridružite se humanitarnom maskenbalu i pomozite slijepoj studentici

Za ovu priliku Lidija Benjak Gotić odabrala je, kako je sama rekla, svoj omiljeni outfit - Indian Boho Style. Nije morala trošiti puno novaca, jer je praktički već imala svu odjeću. Samo je namjesto svoje prirodno plave kose stavila crnu periku i - naravno - indijansku perjanicu. Sve je to već stavila na svoj fejs i opravdano pobrala puno lajkova.

- Inače, žao mi je da grad Varaždin nema Fašnik kao i neki drugi gradovi pa da se malo poveselimo i družimo. Stoga svaka pohvala za ovaj maskenbal Lionsa, prije svega jer je humanitaran. - priopćila nam je Lidija.

Nekoć poznata radio voditeljica a sada vlasnica PR agencije Lidija je uvijek bila sklona humanitarnom radu. Aktivno se bavi zbrinjavanjem i udomljavanjem pasa, tako da na svom fejs profilu često šera slike pasa koje treba udomiti. Zbog brige za životinje, ali i za ljude, promiče veganstvo. Stoga i večeras odlazi na maskenbal kako bi i na ovaj način pomogla. Njezina večerašnja odjeća opasno konkurira za prvo mjesto i nagradu - koja se onda opet koristi u humanitarne svrhe. Uostalom, evo fotki pa prosudite i sami.

 

Komentari