godina infrastrukturnih projekata

FOTO: Kako je bilo i tko je sve došao na Božićni domjenak Županijskog nogometnog saveza

Objavljeno: 17.12.2019. 20:58

Zadnja izmjena: 17.12.2019. 22:08

Foto: Dario Jurčević

Večeras je održano tradicionalno Božićno druženje nogometnih klubova Županijskog nogometnog saveza Varaždin, prilikom kojega je predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić istaknuo kako je protekla godina obilježena valom investicija u nogometnu infrastrukturu.

>>Investicije četiri puta veće od nekadašnjeg proračuna i jedan problem kojeg nije bilo "nekada"

- Još uvijek uživamo blagodati 2018. godine i rezultata koji smo ostvarili na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji – rekao je Horvatić, pobrojavši cijeli niz investicija koje su realizirane tijekom aktualne godine a koje će zajedno s ovih dana odobrenim projektima ukupno dosegnuti iznos veći od tri milijuna kuna.

Horvatić je naglasio važnost plasmana hrvatske reprezentacije na Europsko prvenstvo te važnost ostanka NK Varaždina kao nositelja kvalitete varaždinskog nogometa u prvoj ligi.

- Na svemu ovom putu novaca je nikad više, ali nema ničega bez vas. Hvala vama koji ste volonteri u klubovima i koji pomažete zajedno s nama stvarati ovaj nogometi - zaključio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza.

Godina infrastrukturnih ulaganja

Podsjetimo, infrastrukturni projekti klubova ŽNS-a ove godine sufinancirani su u iznosu od 530.000 kuna, a još toliki iznos osigurali su pokrovitelji iz privatnog i javnog sektora. Financirane su kućice i golovi za nogometna igrališta, nabavka prijenosnih računala, a na današnjoj sjednici Izvršnog odbora donesena je i odluka o dodjeli 650 nogometnih lopti te 57 kolica za iscrtavanje linija terena. Hrvatski nogometni savez osigurao je i umjetnu travu za pomoćni teren NK Varaždina, što je ujedno bila i najveća investicija u aktualnog godini.

Komentari