dora levanić

Foto - Krećemo s predstavljanjem kandidatkinja za izbor ''Miss Beauty''

Piše: eMagazin

Objavljeno: 26.05.2022. 18:33

Zadnja izmjena: 27.05.2022. 08:58

Krećemo s predstavljanjem kandidatkinja koje se natječu za titulu ''Miss Beauty''  koje se održava 11. lipnja 2022. godine u Glazbenoj školi Varaždin s početkom u 18 sati. 

Zovem se Dora Levanić, imam 20 godina, te dolazim iz Ivanca. Završila sam srednju medicinsku školu, te trenutno studiram na sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer sestrinstvo. Tečno pričam engleski i njemački jezik, a u slobodno vrijeme se bavim planinarenjem te za isto posjedujem titulu "najbolje perspektivne sportašice grada". Također volim ekstremne vožnje automobilima i motorima. Smatram se dobrom i vedrom osobom te svoju visinu od 164 cm ne smatram preprekom u modnom svijetu jer nismo sve iste. Kako smo se mi žene borile za ravnopravnost između muškaraca i žena tako ja smatram da niže žene imaju iste šanse u modnom svijetu kao i visoke.

Dora se predstavila putem partnera izbora London beauty studio iz Varaždina. London beauty specijalizirani je kozmetički salon za vrhunske tretmane ljepote, smješten u samom centru Varaždina, u sklopu Coning centra. Uz stručno i ljubazno osoblje, ponosi se i velikim brojem klijentica te usluga koje nudi; specijalne njege lica i tijela, atraktivne puder obrve, ekstenzije trepavica, masaže sportske, medicinske ili opuštajuće uz luksuzni spa wellnes tretman, mikrodermoabraziju, klasičnu i brazilsku maderoterapiju, svečanu šminku, trendi gelirane nokte, medicinsku pedikuru i niz drugih usluga.

Trenutno najpopularniji tretman u svijetu za nadolazeće ljeto je brazilska maderoterapija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u usporedbi s klasičnom stoga nije potrebno čekati 10 tretmana kako bi se vidjeli rezultati! Uz pomoć vakum čašica ova masaža seže duboko ispod slojeva tkiva te uspješno rješava celulit, oblikuje tijelo i smanjuje sam obujam, pokreće limfu i cirkulaciju kože te čak smanjuje vidljivost strija na koži. Zahvaljujući brazilskoj maderoterapiji i njenoj brzoj efikasnosti, još uvijek stignete biti fit za ljeto!

London beauty nudi i vrhunske tretmane lica, na slici su prikazani favoriti naših klijentica: ultrazvučna špatula i mikrodermoabrazija. Mikrodermoabrazija i ultrazvučna špatula bezbolni su tretmani lica koji potiču stvaranje novih stanica te kolagena. Primljenjivi su za sve tipove i stanja kože te životne dobi, a najefikasniji u regeneraciji, pomlađivanju kože i čišćenju lica, no i kod problema s aknama, ožiljcima, borama, hiperpigmentacijom i proširenim porama.

Ovisno o potrebama Vašeg tijela i lica, profesionalno osoblje klijenticama daje savjete i upute o tretmanima koji bi za njihov izgled bili najučinkovitiji, stoga koju god uslugu odabrali, možete biti uvjereni da ćete postići zdrav i njegovan izgled. London beauty možete pronaći na adresi Palinska 5, Varaždin ili kontaktirati na broj 098/191-1000. Salon koristi i Zoyya aplikaciju, za moderan, lakši i vremenski brži način naručivanja stoga se na tretman možete naručiti i sami: https://zoyya.com/londonbeauty.

Komentari