foto ekskluziva

FOTO: Lupinova kćer izrasla je u pravu ljepoticu i stala pred objektiv slavnog Varaždinca

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.06.2017. 19:57

Zadnja izmjena: 27.06.2017. 09:15

Foto: Privatna arhiva, Odjeća i styling : Tatya

Naš poznati fotograf i umjetnik Stephane Lupino ovoga je puta imao poseban i jako težak zadatak- fotografirati svoju 19- godišnju kćer Zitu Lepen. Zita je inače studentica matematike i posebno je zanima ''Lupinizam''.

Kako nam kaže Lupino, nije puno puta stajala pred njegov objektiv i u posljednje vrijeme  posvetila se ''Lupinizmu'' te putuje s njim po izložbama. Inače, styling i odjeću napravila je Tatya, za koju je ovaj fotosession i rađen.

- Na svim je izložbama bila sa mnom, baš je to interesira. Evo,nedavno smo bili na Tajlandu, u Grazu i sad idemo u Beč.- rekao nam je Lupino i dodao kako je fotografiranje baš i ne zanima previše već samo slika mobitelom, kao i svaka mlada cura.

Inače, styling i odjeću napravila je Tatya, za koju je ovaj fotosession i rađen.

Inače, nakon višedesetljetnog fotografiranja pri čemu nije slikao samo ženska tijela već je i autor fotografija za albume dvojca "2Cellos", Lupino se sve više posvetio slikarstvu te izradi skulptura i konceptualnog namještaja. Osebujan stil koji obuhvaća cjelokupan njegov umjetnički izričaj poznat pod nazivom – „Lupinizam“. Kroz suradnju s hrvatskom autorskom agencijom Lupino je odlučio zaštititi kao vlastiti brend, pri čemu Agencija postaje zadužena za posredovanje u ostvarivanju autorskih prava te vršenje agenture za kompletan Lupinov opus radova.

 

Komentari