fotografijama oduševila društvene mreže

FOTO Lijepa Marofčanka Katarina o trudnoći, dojenju u javnosti, nastavku karijere fotomodela i politici

Objavljeno: 28.07.2017. 18:37

Zadnja izmjena: 28.07.2017. 23:48

Foto: Studio Bloom - Sanja Kukec

Kontroverzno pitanje dojenja u javnosti uvijek je pred ljeto aktualna tema. Stoga smo za mišljenje odlučili upitati lijepu i mladu Katarinu Pintač Pisar koja osim što je fotomodel ujedno je i voditeljica telekomunikacijskog centra u Varaždinu, politička aktivistica i odnedavno majka.

Katarina za sebe kaže da je radoholičar te kako je tek posljednja dva mjeseca počela uživati u trudnoći. Rodila je bez komplikacija prošle nedjelje ujutro i sada kaže kako joj je najbitnije posvetiti se bebi, ali i da se planira u dogledno vrijeme vratiti na posao.

- Na početku trudnoće mislila sam da ću se na posao vratiti već nakon šest mjeseci porodiljnog dopusta, međutim kada primiš to biće u ruke, koje si tako dugo nosila i svom tijelu i koje je sada tvoja odgovornost, najveća u životu, onda se odmah predomisliš. Međutim, sumnjam da ću izdržati jednu cijelu godinu, koliko traje porodiljni dopust. - kaže Katarina.

Osim što Katarina očito voli i uživa u onome što radi, ona je uz Darka Hrenića, bivšeg novomarofskog gradonačelnika, bila i jedna od prvih članova stranke Reformista, prilikom čega je i zapažena.

- Ne planiram napustiti politiku, jer treba stvari promijeniti na bolje, pogotovo u Hrvatskoj. Nimalo mi zato nije žao što sam se pridružila upravo Reformistima! Upoznala sam jako puno dobrih i kvalitetnih ljudi. Spomenut ću samo Tomislava Paljka koji se nikada ranije nije bavio politikom, u stranku se uključio samo iz ideala, a sada je eto dožupan i uvjerena sam da će učiniti jako puno dobrih stvari. - smatra Katarina.

"Ne dojenju u javnosti"

Da je biti majka ujedno i najljepši i najteži posao na svijetu, priča dalje Katarina, beba postaje i centar njenog svijeta. Unatoč tome kaže, da ne misli zapostaviti ni sebe ni svoj posao. Upitali smo je što misli o temi dojenja u javnosti.

- Moram priznati da ste me ovim pitanjem malo zatekli. Dojim jer je to najzdravije za bebu, međutim nisam za dojenje u javnosti. Meni osobno bilo bi pomalo neugodno, no sigurna sam da ima majki koje se mogu opustiti. Naravno da ni njih društvo ne bi zbog toga trebalo osuđivati jer djeca su djeca. - smatra Katarina.

Što se tiče fotografija koje je Katarina snimila za vrijeme trudnoće, Katarina kaže da je željela imati lijepe uspomene za cijeli život. Na internetu sam naišla na studio Bloom iz Varaždinskih Toplica koji se baš bavi s trudnicama.

- Kada sam vidjela fotografije koje tamo rade i ja sam se odlučila za ovaj potez. Fotografije su prekrasne i jako mi je drago što ću imati ovakve uspomene. Planiram napraviti i fotografije bebe, samo dok malo poraste. - rekla je Katarina, a za sam kraj smo je pitali planira li se nastaviti baviti modelingom.

Naime, Katarina je u posljednjih nekoliko godina odradila više zapaženih fotosessiona, među ostalim i za eVaraždin, a na pitanje planira li nakon što je sada rodila vratiti se modelingu, Katarina je bila zagonetna:

- Nemam nikakvih planova, ali istina je da volim stati pred objektiv. Nikada ne zna što budućnost donosi zar ne?  

Trudnoća joj je mora se priznati dobro stajala, uvjerite se i sami....