reprezentacija u varaždinu

FOTO: Horvatić primio predsjednicu u ŽNS-u

Uoči večerašnje utakmice u Varaždinu između Hrvatske i Tunisa, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Županijski nogometni savez Varaždin, gdje joj je na kratkoj prigodnoj svečanosti u ime svih prisutnih dobrodošlicu izazio predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić.
Objavljeno: 11.06.2019. 19:17

Zadnja izmjena: 11.06.2019. 21:53

Foto: Viktor Hranić

Uoči večerašnje utakmice u Varaždinu između Hrvatske i Tunisa, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Županijski nogometni savez Varaždin, gdje joj je na kratkoj prigodnoj svečanosti u ime svih prisutnih dobrodošlicu izrazio predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić.

Na najvažnijoj nogometnoj adresi u Varaždinu, u Zagrebačkoj ulici 91, danas poslijepodne okupio se i dobar dio najviših vladnih dužnosnika, a prijemu predsjednice nazočili su i brojni domaći gospodarstvenici.

- Dolazak reprezentacija u najjačem sastavu i predsjednice države šlag su na torti jedne prekrasne sezone u kojoj se prvoligaški nogomet vratio u naš grad – rekao je tom prilikom predsjednik ŽNS-a Horvatić, dodajući kako se ulaskom NK Varaždina u prvu ligu pojačao i utjecaj Saveza u HNS-u.

- Na valu tih pozitivnih stvari moramo svi zajedno iskoristiti priliku, te podržati NK Varaždin sljedeće godine u prvoj ligi – zaključio je Horvatić koji je, podsjetimo, od ove godine i na čelu komisije HNS-a za sportsku infrastrukturu na području cijele države.

Kako je izgledao prijam Kolinde Grabar Kitarović u Županijskom nogometnom savezu, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari