najavljeno najveće ulaganje dosad

VELIKI FOTO IZVJEŠTAJ: Na Skupštini ŽNS-a puna dvorana i vrh nogometa

Na Skupštini još jednom naglašeno kako je prijavljen rekordni broj projekata za obnovu infrastrukture u koju će se 2019. godine uložiti rekordnih dva milijuna kuna...
Objavljeno: 14.03.2019. 19:47

Zadnja izmjena: 28.03.2019. 20:05

Foto: Viktor Hranić

Uz više od 120 uzvanika večeras je u restoranu „Crnković – Fontana“ održana svečana Skupština Županijskog nogometnog saveza, u znaku prošlogodišnjeg formiranja nogometnih centara i povijesno velikog ulaganja u nogometnu infrastrukturu na području Varaždinske županije, koje predstoji ove godine.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza i predsjednik komisije za sportsku infrastrukturu HNS-a Nenad Horvatić naglasio je važnost pokretanja nogometnih centara za budućnost hrvatskog nogometa – zbog loših demografskih trendova, na što se nadovezao i dožupan Tomislav Paljak riječima kako će Varaždinska županija nogometne centre i dalje financijski podržavati. Horvatić je podsjetio na kupnju 61 PC uređaja, koji su klubovima uručeni upravo večeras, te 22 kamere s opremom za snimanje utakmice, koje su od velike važnosti za pravilnost nogometnih natjecanja, ali i popularizaciju nogometa među djecom, te privlačenje sponzora.

Predstoji rekordno ulaganje

Direktor razvoja i infrastrukture HNS-a Marijan Kustić, koji je također nazočio večerašnjoj Skupštini, istaknuo je osobito zadovljstvo radom upravo varaždinskog Županijskog nogometnog saveza, te je na Skupštini još jednom ponovljeno kako je prijaveljen rekordni broj projekata za obnovu infrastrukture u koju će se 2019. godine uložiti dva milijuna kuna. Skupštini je nazočio i izbornik Zlatko Dalić kojemu je dodijeljeno i priznanje, a između ostalih i Zorislav Srebrić ispred HNS-a, Tomislav Svetina ispred Zagrebačkog nogometnog saveza; predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac, dogradonačelnik Varaždina Zlatan Avar, saborski zastupnik Anđelko Stričak, i drugi.

Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari