Opće je poznata stvar i često korištena kao motiv u poeziji i prozi, da žene prilikom velikih promjena u  životu, bilo pozitivnih ili negativnih, skraćuju ili boje svoju kosu.

Sličan ritual često ne zabilazi ni muškarce, pa se čini da isto tako nije zabišao ni bivšeg šefa gradskog SDP-a koji je u posljednje vrijeme, ne može se reći, doživio velike promjene u karijeri. Radelić ipak nije drastično promijenio svoj imdiž, ali kao što je vidljivo s fotografija, na osnivanju podružnice Bandićeve stranke u Varaždinu, kojoj je postao i predsjednik, u četvrtak navečer pojavio bez svoje prepoznatlljive brade.

Šefica gradskih Reformista, Natalija Martinčević, s druge strane,  istu prigodu je iskoristila kako bi pokazala svoju tetovažu crvene ruže na ramenu desne ruke. Nije poznato od kada Martinčević nosi tetovažu, ni zašto je odabrala motiv upravo crvene ruže, ali malo umjetničko djelo na svom ramenu evidentno ne skriva. Štoviše, odlučila ga je uskladiti s ljetnom haljinom svjetlo zelene boje, ali ujedno pokazati i preplanulu put s obzirom da se nedavno, kako doznajemo, vratila s odmora na hrvatskom Jadranu.

>>Osnivanju Bandićeve stranke u Varaždinu nazočili bivši SDP-ovci, Reformisti i HDZ-ovci (evo detalja)

Komentari

26.07.2016. 21:38h Zadnja izmjena: 26.07.2016. 21:59

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever