temperature koje najavljuju srpanj

FOTOSESSION Miss Varaždinske županije i pratilje u hladovini Opeke i na vrućem kamenu Ljubešćice

Objavljeno: 04.06.2017. 09:04

Zadnja izmjena: 04.06.2017. 09:28

Foto: Viktor Hranić

Dan s početka lipnja i temperature koje nagovještaju srpanj, a pred našim objektivom tri najljepše djevojke u Varaždinskoj županiji. Prva lokacija Arboretum Opeka, druga kamenolom u Ljubešćici.

Miss Varaždinske županije Paula Hublin, njezina prva pratilja Nora Dominko i druga pratilja Mateja Marget ove subote stale su pred objektiv našeg fotografa i odradile odličan fotosession.

Ove godine slavi se jubilarni 25. jubilej postojanja Miss Hrvatske, a naša predstavnica Paula Hublin putuje u Istru, gdje će se pridružiti 20 finalistica iz cijele Hrvatske i dijasbore.

Avantura života

U Istri će sve finalistice ugostiti Angelica Zacchiga, aktualna Miss Hrvatske, a pobjedi li naša Paula, osim velikog nagradnog fonda očekuje je avantura života i odgovornos predstavljanja svoje zemlje na izboru za Miss svijeta.

O daljnjem tijeku ovog prestižnog izbora čitajte i nadalje na našem portalu, a u međuvremenu opustite se uz fotosession s tri najljepše u Varaždinskoj županiji i pogledajte najljpše prizore iz Arboretuma Opeke i kamenoloma u Ljubešćici:

 

Komentari