Najbolji u svim kategorijama

Frizerima Srednje strukovne škole Varaždin prva mjesta na “Danima ljepote 2016“

Objavljeno: 22.03.2016. 20:00

Foto: Srednja strukovna škola Varaždin

Učenici frizerske struke Srednje strukovne škole Varaždin i ove su godine potvrdili svoju izvrsnost osvojivši prva mjesta na „frizerskom natjecanju“ učenika srednjih škola na sajmu „Dani ljepote 2016“...

Već tradicionalni 18. sajam „Dani ljepote & fitnesa“ vodeći je događaj u regiji za profesionalce u području ljepote: kozmetike, wellnessa, fitnessa i hairstyla, a ove se godine održavao od 11. do 13. ožujka  na Zagrebačkom velesajmu.

Prvi dan Sajma posvećen je natjecanju učenika frizerske struke u organizaciji Ceha frizera, Udruženja obrtnika grada Zagreba i Zagrebačkog velesajma.

Tema natjecanja bila je: „bezvremenske frizure 20-tih“, a učenici su se ogledali u tri kategorije: ženska dnevna frizura na dugoj kosi, ženske frizure 20-tih, te muška frizura - ulična moda sa šišanjem.

Od 43 učenika škola iz 8 srednjih strukovnih škola iz Đakova, Garešnice, Krapine, Oroslavlja, Slatine, Slavonskog Broda, Varaždina i Zagreba učenici 3.F razreda Srednje strukovne škole Varaždin osvojili su  prva mjesta u svim kategorijama- tri prva, jedno drugo i dva treća mjesta.

Prvo mjesto za žensku dnevnu frizuru na dugoj kosi osvojila je Monika Vinceković, u kategoriji ženske frizure 20-tih prvo i treće mjesto pripalo je Moniki Vinceković, a Marin Šimek prvo mjesto osvojio je za mušku frizuru - ulična moda sa šišanjem. Monika Vinceković u ovoj kategoriji osvaja drugo, a Marija Šinjori treće mjeso.

Mentorice učenika su stručne učiteljice Zdenka Mavriček i Melina Martinez.

Komentari